Ga naar inhoud

Jeff eet deze ochtend niet


PeterV

Aanbevolen berichten

  • Reacties 66
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Neen, dat zou best kunnen...

Hangt van konijn tot konijn af... Toen Merlot hier een gasaanval gehad heeft en ik hem verzorgd heb, was hij de dagen nadien ook erg aanhankelijk en op mij gericht. Clicquot vertoont dat gedrag helemaal niet na haar avontuur van vorige week.

Ook niet vergeten dat de jef zich nu gewoon ook veel beter voelt, eten doet geen pijn meer nu hé... Springt hij ook meer rond nu?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen ik deze morgen naar buiten keek stonden ze alle 3 aan te schuiven aan de zandbak! Daarvoor had Jeff helemaal geen interesse in die zandbak getoond. Een beetje later kregen de 2 dames één voor één een lesje over wie de baas van de ren is :bunny3: en daarna hebben ze alle 3 een hindernissenparcours afgelegd! Er zat dus idd meer leven in Jeff!

Nu voor het moment niet hé, 't is slaaptijd nu! :yawn:|-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze hebben net vers hooi (kruidenhooi met wortelstukjes) gekregen en Jeff dook in de doos op zoek naar de worteltjes! Fantastisch om te zien! Morgen is hij 2 weken bij ons en zo'n gedrag heeft hij dus nog nooit laten zien hé! Hij zal al een hele tijd last van die haken gehad hebben!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet iedereen reageert zo snel als een konijn niet eet!

Dat was vreemd hoor! Ik kwam in de ren en voelde direct dat er iets met hem aan de hand was! En als je dan een uur aan een stuk van alles onder z'n neus steekt en als hij dan echt niks, maar niks opeet, dan sla je alarm hé! Dat heb ik hier op BB al dikwijls gelezen! (oa jouw verhaal van vorige week hé)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, je voelt het hé als er iets mis is. Maar dat is natuurlijk ook omdat jij de afgelopen weken meteen een band met hen hebt opgebouwd.

En het doet deugd om te weten dat ons "werk" hier vruchten afwerpt! Hoe meer mensen hier meelezen ,hoe beter voor konijnen in het algemeen...

(maar niet iedereen leest zo aandachtig als jij hoor! Ook nog een groot verschil. Ik merk meer en meer aan je posts hoeveel je hier op die paar maanden tijd hebt opgestoken.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .