Ga naar inhoud

estolmeijer

Members
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door estolmeijer

  1. Gaat verder heel goed ze is wat rustiger dan mijn andere konijn. Ik weeg haar en krijgt afgepast eten sience selection. Verdeeld over 's morgens en 's avonds. Net als groenvoer en hooi. Ik hou haar goed in de gaten ook met kammen check ik haar helemaal maar vind niets bijzonders wat nu in de weg zit om haar blindedarmkeutels op te eten. Tis gewoon een watje in vergelijking met Pim, maar ze wordt waarschijnlijk twee keer zo groot haha.

  2. hallo allemaal,

    Ik heb een vraag Mimi, mijn jongste konijn voedstertje heeft in het begin veel keutels gehad die op trosjes lijken en nattig zijn, maar dan ook de gewone keutels en hele kleintjes soms. Ze is een teddy widder dus dit is erg vies voor haar vacht natuurlijk. Nu lijkt het over te zijn, heb steeds gewacht op harde keutels en dan weer klein beetje gemengd groen gegeven om op te bouwen naast de brokjes en hooi. Hooi eet ze heel goed. Als het blinde darm keutels zijn kan het zijn dat ze die nu beter opeet dan in het begin? Alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .