Ga naar inhoud

GompieSandra

Members
  • Items

    259
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GompieSandra

  1. Ik heb ook knaagspul genoeg, maar dit is een absolute hit, dus ik was al blij dat het zo'n succes was en redelijk makkelijk verkrijgbaar. Geen diarree gevonden terwijl ze allebei geen groenvoer verdragen zonder diarree te krijgen....

  2. Ik wil graag een brede plank aan de achterkant van de ren, op ongeveer een meter hoogte. Om wat voorraad op kwijt te kunnen, maar evt ook als extra soort verdieping voor de konijnen zelf. Maar ik heb geen idee of ze diepte kunnen zien, stel dat dat niet zo is kunnen ze er ook af vallen en dat is niet de bedoeling.....

  3. Ik ben begonnen met een lage wc bak, dat ging hier al jaren goed, maar zo kan héél makkelijk alles eruit worden gegraven, dat gaf nog een grotere bende.

    Ze is gesteriliseerd en doet het constant, nu het zo heet is wel wat minder. (Maar ja, er zit door de warmte al minder actie in).

    Ik heb er een extra bak bij gezet, en een rubber mat eronder. Maakt geen verschil.....

  4. Afleiden is me tot nu toe nog nergens mee gelukt, als ze zo doorgaat zal ik. Haar terug moeten brengen naar de opvang, onze eigen nachtrust is me heilig, maar als buren ook al gaan klagen moet uk er toch écht iets mee....

    En terugbrengen wil ik liever niet, dat is echt de laatste optie en dan wil ik alle andere opties wel geprobeerd hebben....

  5. Onze ram heeft sinds een maand of wat een vriendin uit de opvang.

    Maar de dame doet 's nachts niks lievers dan graven in de wc bak.... Alles eruit, dus een hogere bak.

    Dat ging even goed, maar ze lijkt de missie te hebben om rotzooi te maken, dus nu een kattenbak met kap er op. Hopelijk scheelt dat in zooi.

    Maar ze maakt met haar gegraaf zoveel herrie dat we er wakker van worden, daar baalden we al van, maar nu ook commentaar van de buren, die liggen er ook wakker van......

    Is dit af te leren?

    Ze hebben al een zandbak en snackballen etc om zich mee te vermaken.....

  6. Toen mijn konijn onbeperkt biks kreeg at ie bijna geen hooi. Toen ik las dat dat niet helemaal de bedoeling was ben ik de biks af gaan wegen naar wat hij ongeveer zou moeten krijgen qua gewicht.

    Hij is veel meer hooi gaan eten, de brokjes zijn vrij snel op, de ret van de dag eet hij hooi. Wat ik overal straks infrot, dan blijft hij lekker bezig.

    Nu met zijn maatje erbij gaat het nog net zo, hooi vliegt er doorheen....

  7. Ik denk dat ze meer weet hebben van zo'n avond dat jij met lege handen komt 's avonds, dan dat ze er last van hebben dat de oppas 1x per dag alles in hun hok kiept ;-)

    Rechtstreeks uit de koelkast voeren is idd geen aanrader, dat heb ik ook al meerdere keren gelezen, maar als je het wel doet en ze hebben er geen last van, waarom niet, stuk makkelijker ;-)

  8. Gaat hier ook prima, ze zorgen wel dat ze genoeg binnen krijgen, hier eten ze tegelijk uit de bak, en als ze genoeg hebben gaan ze iets anders doen. Om daarna steeds even te snacken of over te stappen op hooi.

  9. Een zandbak hielp hier niet helaas....Staat nu een doos klaar met papier, dat krijgen ze morgen, kijken of dat afleid.

    Het blijft nl wel in de bak nu, maar het graven in de wc op zich maakt nogal herrie waardoor ik 's morgens wakker wordt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .