Ga naar inhoud

vlekkie463

Members
  • Items

    183
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vlekkie463

  1. Je moet het inderdaad niet geven maar ik denk dat als je konijn het een keer per ongeluk heeft op gegeten het wel zal mee vallen. Bij mij hebben ze ook wel eens per ongeluk mensen eten binnen gekregen :P

  2. Haha daar heb ik vorig jaar ook een topic over gemaakt ;) Ja je kunt het prima met raffia verbinden had ik ook gedaan. Bij mij was het een groot succes geworden. Ik had er ook een filmpje bij gezet alleen ik krijg me eigen topic niet meer open dus misschien jij wel. Veel suc6 met het maken!

  3. Ik maak altijd hooiballen voor de caafjes maar vinden de nijnen ook erg lekker. Dan pakje wat groente, doe je daar hooi omheen en dan pakje weer wat groente, doe je daar weer wat hooi omheen ect. en dan vastknopen met eetbaar touw! Vinden ze hier heerlijk.:love: Doe ik ook altijd met dierendag. En nog Gefeliciteerd met je konijn. Ik weet dat die al jarig is geweest maar dit kan je altijd maken:mdr:

  4. Heel veel sterkte:( Als ik vragen mag hoe kan dit nou in eens? Het ging nog zo goed met hem? Ik leef heel erg met je mee. Ik had dit ook met mijn caafje. Lijkt alles goed te gaan na een operatie en dan gaat die toch plots ineen keer dood :(

  5. En hoe gaat het nu met Lizzy? ben je al na de DA geweest?

    Verschijnlijk ben je niet meer wakker maar ik hoop dat het goed is met je konijn. Ik wil je niet ongerust makken maar vroeger had een konijntje van mij ook erge diarree. Dat was niet goed want diarree kan van alles beteken. Dit konijntje had toen tumorren in haar buikje. Dus dat was wel heel erg. Ik zeg natuurlijk niet dat jou konijntje dat ook heeft maar ik hoop wel dat je al bij een DA bent geweest. En Christaaa ze is 12. Ik ben zelf ook pas 13 dus dit is heel moeilijk voor haar. Ik snap heel goed dat ze hier op het forum voor hulp vraagt;)

    Sterke met je zieke konijn

  6. Hallo ja sorry voor die verwarrende fout. Mijn konijn Vlekkie is een meisje en het is rasloos, maar ze is niet zo groot ik denk ongeveer middel groot maar zeker niet groter. En ze weegt 1,5 ik weet niet precies of dat goed is en ik weeg het altijd af en geef haar ongeveer 60 gram is dit teveel? En ik heb het al aan mijn ouders gevraagd en ik mag over stappen op beter en niet gemengd voer

  7. Uhhm het is wel gemengd voer, maar het is van dat russel de rabbit voer. Mijn zus zei dat dat heel goed voer is en ik had eerst de ene dag meteen dat andere voer gegeven, maar dat at die toen niet op, dus toen gaf ik een helft zijn oude en de andere het nieuwe en de volgende dag gaf ik weer gewoon een heel bakje nieuw. Misschien dat het daar van kwam?

  8. Al bedankt voor alle reactie, maar ik had het even fout. Het zit zo dat mijn konijn blind is, van daar dat zijn pupillen wit zijn. Maar er kwam niet echt iets ongewoons uit zijn oog en zijn kont is nu helemaal schoon. We hebben haar een schone kooi gegeven, in gezet met alleen hooi en water, maar wel met een waterbakje. Want op een of anderen manier drinkt ze niet meer uit haar flesje, maar ze begon wel gewoon lekker aan het hooi te knabbelen. We houden het goed in de gaten, maar ze maakte en maakt eigenlijk helemaal geen zieke indruk. Eigenlijk merkte ik alleen dat ze diarree had, maar zou dat misschien kunnen komen omdat we onlangs gewisseld zijn van voer?

  9. nee alleen ik heb een beetje een probleem want ze eet eerlijk gezegd weinig hooi en ze drinkt ook bijna niks. En eigenlijk de laatste tijd drinkt ze niks dus we voeren haar water toe. Maar omdat ze diarree heeft weet ik niet of dat wel slim is. Maar mijn moeder en mijn zus helpen me en die zeggen dat het misschien blindedarm keutels zijn die die niet op eet en dat ze misschien niet meer bij haar kont kan? Zou dat kunnen?

  10. ja ik lees je reactie nu pas maar we hebben haar een een laagje warm water gedaan niet helemaal in bad alleen met haar kontje en ze zit wel binnen maar niet in huis in een garage zeg maar maar dat is al helemaal veranderd dus het is echt een dieren hok maar we zetten haar toch ff in huis alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .