Ga naar inhoud

Max2

Members
  • Items

    257
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Max2

  1. Vroeger gebruikten we Eukacid bij hè bestrijden van teken, vlooien en mijten. Dat werkte altijd erg goed en had een natuurlijke basis.

    Nu kan ik het nergens meer vinden. Zijn er meer mensen die dit gebruiken of gebruikten en weten waar ik het nog kan kopen?

  2. Ik heb een voedster laten castreren vanwege vervelend hormonaal gedrag, ze is nu erg rustig en een stuk gezelliger voor haar vent. Voor mij is dat zeker doorslaggevend geweest. Nu zie ik hoe onrustig het is in mijn andere koppel en denk er over ook die voedster te laten helpen. De nazorg viel me achteraf mee, ik was veel te bezorgd. Dezelfde dag zat ze weer samen met haar vent en dat ging prima. Voor mij is er geen risico waarom ik het niet zou doen, ze was snel uit de narcose en eigenlijk maakte ik me veel te druk

  3. Ben vandaag naar de dierenarts geweest voor een check, die afspraak stond al. Hij vindt haar er ondanks alles erg goed uitzien. Ze glanst, is levendig em zit erg goed in haar vacht. Hij denkt dat ze stabiliteit mist om ze op te eten, ze is inderdaad wankel. Alsof het lot er mee speelt, ze heeft vandaag al de hele dag geen keutels aan haar staart hangen

  4. Ja, geef veel groenvoer. Het zijn echt de blindedarmkeutels die aan haar staart blijven hangen. Al haar andere keutels zijn prima in orde. Ze keutelt ook altijd als ik haar medicijnen geef ( of piest me onder) dus ik heb het gelukkig kunnen zien. Het is echt een trosje stinkende blindedarmkeutels dat blijft plakken. Ik snap niet waarom ze ze niet op eet, dat heeft ze altijd keurig gedaan. Je ruikt haar nu ook. Kan dit door de medicatie komen?

  5. Mijn voedster van 13 is ziek, ze mankeert eigenlijk vanalles. Het begon met afvallen en urinebrand. Meteen ben gestart met behandelen tegen EC, gelukkig gingen mijn alarmbellen rinkelen. Ze is vrolijk, eet goed en is levendig. Wel is haar motoriek iets aangetast.

    Doordat ze mager werd, kreeg ze meer brok ( ss) en het bakje gaat leeg. Ze eet goed hooi.

    Nu heeft ze ook nog eens snot waar ze voor behandeld wordt, ze niest al minder.

    En ze eet haar blindedarmkeutels niet meer op en dat is vervelend. Ze blijven plakken aan haar staart aangezien ze niet meer zo goed kan hupsen en zit als een hond. Ze heeft dus continue een bal ontlasting aan haar staart. Ze is niet aan de diarree, haar keutels zijn verder in orde. Mooi rond, bruin en normale grootte.

    Hoe kan het komen dat ze haar blindedarmkeutels niet op eet? Ze is absoluut niet te dik.

  6. Wat naar om je konijn zo te zien. Toen we net ons eerste konijn hadden, zat ze er ook benauwd bij. Gedacht werd aan snot, er was echter geen snot te zien ( enrofloxoral, doxoral niets hielp). De dierenarts wilde toen haar luchtpijp onder verdoving bekijken, daar bleek een hooi in te zitten. De spriet is verwijderd en daarna was de benauwdheid snel verholpen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .