Ga naar inhoud

luluna

Members
  • Items

    133
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door luluna

  1. het is gewoon, ze srpingt tegen haar ren, maar wil er nie uit at open is. ze stapt een uur le haar voet ak in bed lig :s kben bijna zeker da ze zich verveeld. khoop dak ze snel een ex-rammetje kan geven.

    en ik denk ook deze oogproblemen heeft. ik ben altijd heel traag en zelf als mn hand naast haar stond srpingt ze soms op alsof ik haar ga pakken. ze is slim genoeg maar ik denk da ze nie super goe ziet. khep al wa getest en kdenk wel da het kan. of ze is een angsthaas

  2. hi, ik heb mn voedster snuisje nu al een goede 2 weken.

    ze is gezond, en normaal niet zwanger ofzo

    ma ze doet de laatste 3 dagen vreemd

    Ze doe al haar stro naar de benedeverdieping, waardoor alles naar benede gaat. ze eet veel meer en drink veel (ma das wrs me de vermidnerede stress)

    ma vooral opeens freakd ze springt spastish heen en weer in het kot en naar beneden alsof haar leven ervan afhangt, en het is nie van geluk.

    het is wa raar gedrag, ma ik ben bang da ze zich verveeld ofzo. ik moet nog efjes wacht vo de castratie dus ze is alleen, en ik durf nie echt ermee spelen met dat ze me nog niet volledig vertrouwd.

    mss benk gewoon overbezorgd :s

  3. hallo, jefke het konijn van een vriend blijft logerern.

    het is wat gestressed maar ik heb gemerkt dat het nogal vaak niest.

    nu ik dacht aan het snot maar ik zie niks aan de neus, zijn pootjes zijn niet supervuil en ij likt zijn neus nie echt veel af.

    nu mijn kot is nie echt super proper, ijs misschien wa gestressed en is gewoon om met een kat te leven en is nu alleen, ik ben er wel de hele dag deze week. ij verblijft maar 5dagen maar ik wil niet datij ziek is da zouk mezelf nie vergeven.

    ij ligt wel enorm vaak maar ijs naar het schijnt nogal lui.

    wa moet ik doen? beetje in paniek mar ik wil da arm beestje nie te veel stress leveren en ik ken geen dierenarts in de buurt van gent. oh en ij is pas 3maanden oud

  4. geen idee, ik zou zeggen aangezien het exotisch is zou ik het niet geven , wie weet of er een bacterie inzit die konijnen niet kunen verdragen en er zit veel suiker in die dingen

    ik zou zeggen niet geven;

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .