Ga naar inhoud

Uma

Members
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Uma

  1. Ik heb haar op de eerste dag een bakje vol biks gegeven. De biks is gewoon van hetzelfde merk als van de plaats waar mijn konijntje vandaan kwam. De mensen vertelden mij dat ik dezelfde merk moet aanhouden als zij hebben gedaan, zodat het konijntje geen last krijgt van diarree.

    Dat van dat afwegen is inderdaad wel een goed idee, dat zal ik uitproberen. Ik vermoedde ook dat het weinig lijkt omdat ze zo klein is.. Als dit zo aanhoudt, dan ga ik wel even naar de dierenarts o.i.d. Inderdaad wel fijn dat ze genoeg hooi eet, dat stelt me dan weer wel gerust. :)

    En nee, ik heb haar in een dierenwinkel gekocht en zoals jullie weten vertellen ze daar vaak weinig tot niets. Pff, ik zou het liefst al die konijntjes daar willen kopen, want ik heb niet het idee dat ze verzorgd worden door dierenliefhebbers. Maar goed...

  2. Ik heb sinds een paar dagen een dwerghangoor konijntje van 6 -8 weken. Ik heb haar bakje op de eerste dag gevuld met brokjes en tot nu toe is haar bakje nog vrij vol. Het is niet zo dat ze niet eet, want ik zie haar soms wel in haar bakje eten, maar het is alleen vrij weinig, of niet? Ze is nog wel heel klein, zou het daaraan liggen?

    Verder eet ze voldoende hooi (ik heb een hooiballetje die ik iedere dag moet bijvullen omdat ze 'm leegeet) en ook knaagt regelmatig ze aan het stukje gedroogde brood. Maar ik maak me toch zorgen. Weet iemand of dit reden is tot zorgen of dat het komt omdat ze nog vrij klein is, dat ze relatief weinig eet?

    O, en ik heb ook nog een ander vraagje: mijn beide konijnen trekken vaak aan hun drinkflesje, alsof er niet genoeg water uit komt? Enig idee wat ik hieraan kan doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .