Ga naar inhoud

sissy

Members
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sissy

  1. hallo woudje, ik heb nu enige foto's in mijn fotoalbum staan, ik weet niet of die te zien zijn. het lukt me niet als afbeelding in het logo te zetten., misschien nog een tip? gr.pien

    ik heb nog even voor je gekeken.

    - Klik bovenin de pagina op 'jouw profiel'

    - scroll naar beneden en klik links naast 'Fotoalbums' op 'Meer'

    - nu ben je in je fotoalbum en kun je klikken op de knop 'nieuw fotoalbum aanmaken' (redelijk rechtsbovenin)

    - geef een titel voor je album, eventueel een beschrijving en kies voor wie de foto's zichtbaar zijn

    - wijzigingen opslaan

    - nu zie je een leeg fotoalbum. Rechts zit een knop 'afbeeldingen uploaden' klik daar op

    - de 'file upload manager' die in een nieuw venster opent kun je vast wel wijs uit worden. De knop 'bestanden toevoegen'.

    - de knop 'selecteer bestanden'. Als je wat bestanden geselecteerd hebt maar je krijgt een foutmelding, probeer dan eens de knop naast 'selecteer bestanden': de 'basis uploader'. Daarmee kun je maar 1 foto per keer maar het werkt wel.

    - sleep de pas geuploade bestanden naar het veld er onder (staat ook vermeld in dat veld), doe dat binnen een uur anders worden ze verwijderd.

    - klaar? klik 'done' rechtsonderin de hoek.

    - nu staat de foto in je album!

    - klik op de foto, uiteindelijk vind je een pagina met daarop de url en de vb code van de afbeelding. Die vb code kun je in z'n geheel invoeren als je een reactie aan het typen bent, ongeacht of dat de snelle editor of de uitgebreide editor is. De vb code kan je ook zelf maken door de link naar een afbeelding te selecteren en dan in de uitgebreide editor op de IMG knop te klikken, net zoals in m'n vorige post.

    hmz misschien deze reactie verplaatsen naar een algemene plaats? Of bestaat dit al?

  2. ik heb gewoon een plantje basilicum bij ah genomen voor haar en sissy is er gek op. de da zei, geef haar dat maar rustig.

    ik zie ook wel bij dierenzaken een plantje, dat wil ze ook graag eten, maar die zijn zo kostbaar. dus ik houd het op in de tuin laten lopen, eet ze grassen en het plantje van basilicum, niet te veel natuurlijk.

    gr.pien

  3. Sissy gelukkig gaat het beter met je nijn :smile:

    Misschien is de titel dan wat raar maar als je het verhaal leest dan snap je het...

    Het diertje was gewoon ziek en wou niet eten. Omdat het konijn een raar geluidje maakt met het oppakken dacht Sissy dus dat ze een cavia nadeed...

    Als ik het mis heb met mijn samenvatting mag je het vertellen hoor hahahaha

    heel goed, zo was het ook. sissy was echt heel ziek, ik wist me geen raad. nu gaat het met de dag beter. ze moet eerst weer aansterken en dan mag ze over drie wkn. haar prik weer hebben die ze 2 keer per jaar krijgt. nogmaals bedankt voor alle reacties. gr.pien

  4. ja nicky het is heel serieus, als ik het verkeerde topic heb, sorry, ik ben hier voor het eerst, dus weet niet hoe ik het anders moest vragen, maar enfin, sissy knapt nu aardig op. ik laat haar af en toe buiten in het grasveld lopen, denkend; dan heeft ze meer beweging dan in haar rennetje en jawel, nu keutelt ze.

    was een enig gezicht, en de poes en zij in het tuintje.

    gr.pien (bedankt voor reactie)

  5. ja, bedankt voor jullie reacties,ze heeft al panacur vanaf verl.week zondag.en ja, ze maakte dat geluidje (ik heb vroeger een cavia gehad) als ik haar uit het rennetje haalde. dus kan onvrede zijn idd.nu mag ik haar optillen zoveel als ik wil. ze staat hier bij mij binnen(het is een huiskonijntje) op een hoge tafel en dus op gelijk hoogte met ons.

    op aanraden van de konijn.fluist. heb ik haar gisteren een bosviooltje en wat geplukt gras gegeven, en dat heeft ze gegeten.

    morgen ga ik weer naar een da om haar opnieuw te laten onderzoeken. ze wordt nu echt verwend. ze is ook zo lief. gr.sissy (pien)

  6. ik heb daarnet een heel lange vraag gesteld. ondertussen konijnefluisteraar gebeld, was niet aanwezig, dus nogmaals hier; mijn konijntje is ziek verleden week zaterdag naar da in de avond geweest, die dacht een parasiet in de hersenen, gisteren naar speciaal konijnen da die dacht oorontsteking, foto maken van hersens kon niet. ze heeft nooit graag hooi gegeten, nu krijgt ze dwangvoeding van mijn dochter maar het gaat volgens mij toch

    niet helemaal goed, nu mag ze alleen nog hooi en water, maar ho maar. van mij kreeg ze wel eens kartonnen rolletjes en daar was ze gek mee, maar nu durf ik haar dat niet te geven.

    ze accepteert de dwangvoeding wel en zelf drinken, ook venkelthee maar eten nog steeds niet, een enkel keuteltje, wel plast ze. gewoon licht van kleur. weet iemand iets hiervoor.

    ik denk wel dat ze een kruising is van een voskonijntje en een cavia, omdat ze vaak dat geluid maakte.

    nu ze ziek is niet meer.

    gr.sissy

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .