Ga naar inhoud

AnneGrootendorst

Members
  • Items

    1.827
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door AnneGrootendorst

  1. Waarom zou je TS een hand boven het hoofd houden?! Het is toch wel duidelijk dat iemand met gezond verstand en hart voor dieren al veel eerder naar een DA zou zijn gegaan. Dat mag best gezegd worden, dat wil niet zeggen dat TS niet nog een keer om advies mag vragen. Maar als je om advies vraagt, mag je er ook op gewezen worden dat je iets verkeerd gedaan hebt.

  2. Wat fijn om te lezen dat ze het allemaal gered hebben! Wat een opluchting zal dat voor jullie zijn! Je bent echt een kanjer dat je ze zo god verzorgd hebt en ze er doorheen gesleept hebt. Hopelijk kun je na deze zenuwslopende week weer een beetje op adem komen, sterkte!

  3. Klinkt alsof ze het vooral uit angst doet. Misschien moet je het echt in baby stapjes doen en haar eerst laten wennen aan je stem, dan pas heel voorzichtig je handen introduceren en zo steeds een heel klein stapje verder. Daarnaast wat antiek al zegt voldoen aan de basisbehoeften van ruimte en een maatje, dat zal meestal al verschil maken. Ze kan dan ook weer leren van het andere konijn en daardoor krijgt ze misschien ook meer vertrouwen.

  4. Wat ontzettend fijn om weer een goed bericht van je te lezen. Het is echt fijn dat ze weer hun oude zelf zijn! Hopelijk blijft het ondanks het warme weer toch goed met ze gaan. Al zullen ze het nig steeds wel sneller benauwd blijven houden, je bent al lang blij dat ze er allemaal nog zijn denk ik. Gelukkig maar!

  5. Wat een goed bericht! Wilde het nog even weten voor het slapengaan, moest gelijk weer aan je denken na alle drukte van de verjaardag. Nogmaals heel veel sterkte, je zult je vast nog heel wat zorgen maken komende week maar dat het nu wat beter gaat is in ieder geval een behoorlijke opluchting, hopelijk blijft het zo met stapjes vooruit gaan. Ze hebben wel behoorlijke vooruitgang geboekt de afgelopen 24 uur, dat is echt super! Je hebt drie kanjers die vechten voor hun leven en jij steunt ze daarin erg goed, dat zal zeker zwaar zijn en z'n tol eisen (ook richting de rest van het gezin). Gelukkig zullen zij begrip voor je hebben en weten zij dat je het niet zou doen als het niet ech nodig zou zijn. Veel succes deze nacht, hopelijk kun je lekker slapen en is je migraine morgen weg!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .