Ga naar inhoud

Wiermala

Members
  • Items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wiermala

  1. Mijn nijnen zitten op stro en daar wordt ook van gegeten, dus hun vezels krijgen ze via die manier ook binnen. Toen het zo heet was, begin dit voorjaar, hebben ze een tijdje zonder stro gezeten en toen aten ze meer hooi dan nu.

    Wat voor vloerbedekking heeft jou konijn?

  2. Zo lezend denk ik niet dat het stress is omdat er een kind in huis is. Je zegt dat je al iets van 7 maanden met haar aan het dokteren bent en dat je kindje pas 6,5 maand is. Snoetje was dus al ziek voor je kindje geboren werd. Daar komt bij dat een baby over het al gemeen niet zo veel stress veroorzaakt bij een dier. Zeker de eerste maanden niet, want dan doen ze niet veel meer dan slapen.

    Wij hadden 2 katten toen onze oudste dochter geboren werd en die sliepen er gewoon naast (niet in het bedje hoor, maar op de bank als ik met haar bezig was). Toen onze 2e dochter geboren werd hadden we er inmiddels ook een hond bij en die heeft ook nooit op de kinderen gereageerd. Ik zou het echt bij het konijn zoeken.

    Wat je misschien nog wel zou kunnen doen, als je echt denkt aan stress vanwege de baby, is Snoetje uit logeren sturen bij familie, vrienden, collega's waar het rustiger in huis is en dan kijken hoe ze daar reageert. Knapt ze op, dan is het stress en dan is herplaatsen een optie. Blijft ze zo, dan weet je zeker dat het geen stress is en kan je verder zoeken. Ik denk zo maar even hard op met je mee hoor.

    Succes met wat je ook besluit, want makkelijk is het zeker niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .