Ga naar inhoud

mirkabright

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mirkabright

  1. Ik zit met een vraag.

    Ik heb net mijn konijn buiten laten lopen. Maar er was toe iets mis met zijn gedrag. Hij ging in de schaduw liggen, dat is wel normaal denk ik. Maar ik wou hem aaien. En hij rende er kei hard ervan door. Dat heeft hij tot nu toe nooit gedaan. Hij is ook ongeduldiger geworden. Hij rende er ook steeds hard vandoor. Later heb ik hem in zijn hok gezet, en rende hij bijna de hele tijd heen en weer. Weer een uurtje later heb ik hem aan een konijnen tuigje om hem heen zeg maar gedaan. Maar toen rende hij nog harder. Wat is er met hem aan de hand??

    Mirka

  2. Toen ik mijn eerste konijn kreeg, had ze ook een keer haar nagel gebroken maar die lag er echt er af. En dat bloedde ook heel erg. We zijn naar de DA geweest en kregen we zalf mee geloof ik, we deden zelf een verband om en dat hebben we elke dag ververst, de nagel is niet aan gegroeid maar ze had er geen last meer van.

  3. Ik heb bij mijn konijn iets ontdekt. Ik ging hem eten geven, toen ik zag dat er iets slijmerig's uit de rechter oog kwam van mijn konijn. Nu is mijn vraag, is hij ziek? Is zijn oog ontstoken? Of is het iets anders?

    Bedankt als je het weet,

    Mirka

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .