Ga naar inhoud

Imagina

Members
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Imagina

  1. Goed doorspoelen met heel warm water helpt ook om het groen er uit te krijgen.

    Heb vandaag mijn flesjes ook weer helemaal schoon gemaakt. Meestal gebruik ik ook nog even een oude tandenborstel of zo'n ronde afwasborstel om er doorheen te gaan.

    Misschien zo'n hoes toch maar eens uitproberen, vind het er eigenlijk ook wel heel stoer uitzien hoor. Alle nijntjes een eigen kleurtje :love:

  2. Heel veel sterkte, hopelijk weet de dierenarts een simpel antwoord om Rufus te helpen.

    Probeer tot die tijd dingetjes te geven die zacht zijn en die hij in feite makkelijk zou kunnen wegkrijgen. Al is een peer natuurlijk ook al vrij sappig en zacht. Misschien een stukje brood in water dompelen en hem daar van laten eten??

  3. Die voortdurende angst is niet fijn voor je konijntje. Het vertrouwen wordt steeds minder en misschien probeert hij op den duur wel te ontsnappen. Ik heb het gezien bij het jong van mijn voedster, die is een tijd nadat ik de twee uit elkaar heb gehaald nog bang geweest om in het hok van de moeder te zitten wanneer die er niet in zat.

    Haal ze nu uit elkaar en laat ze dan langzaam weer aan elkaar wennen nadat ze geholpen is.

    Om ze elkaar niet uit het oog te laten verliezen zou ik ze wel zo neerzetten dat ze elkaar nog wel kunnen zien en besnuffelen. Zodra je het weer vertrouwd kun je ze weer gaan koppelen. Het is natuurlijk ontzettend zielig voor Binkie als hij steeds bang moet zijn voor z'n vriendinnetje wanneer die schijnzwanger is of last heeft van haar hormonen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .