Ga naar inhoud

LoveRalph

Members
  • Items

    264
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LoveRalph

  1. Vitakraft alpenweide hooi heeft wel lange sprieten. Is verkrijgbaar bij AH XL en bij een normale AH per 6 kilo te bestellen. 1,29 euro per kilo.

    Die heb ik nou ook! Da's zo'n 5kg-zak. Muppet en Pip aten ook alleen kruidenhooi, maar daarvan kon ik inderdaad de helft gewoon weggooien dus heb ik zo'n grote zak gehaald, ze vinden het heerlijk!

  2. Volgensmij kan je wel stoppen met biks geven als ze genoeg gevariëerde groentes krijgen en 24/7 meer dan zat hooi, en ik geloof dat er ook wel mensen zijn die dat doen hier op BB. Alleen biks is in mijn geval bijvoorbeeld makkelijker omdat we niet altijd groente in huis hebben en ik 's ochtends geen tijd heb om een hele groenteschotel in elkaar te zetten :P

  3. Heee iedereen! :)

    Mijn oom heeft 2 paarden en van het land waar ze op staan maakt hij ook hooi voor de paarden, maar kan ik dit hooi ook gewoon aan de konijnen voeren? Want dat zou wel een hoop geld schelen! Maar zit er verschil tussen in de droogtijd oid?

  4. Hallo!

    Misschien een hele stomme vraag, maar ik vroeg het me af.. Voeren jullie je konijnen op een vaste tijd, en waarom? Ik doe dat eigenlijk niet, maar misschien is het wel beter. Ik voer altijd in 2 delen, 1 keer brokjes en 1 keer groente of fruit oid. Is dat beter, of maakt het niet echt uit?

    Alvast bedankt! ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .