Ga naar inhoud

Meissnerhangoor

Members
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Meissnerhangoor

  1. Ik ben vandaag toch maar weer een poging gaan wagen met mijn kleine Meissner. Ik kon eerst haar nergens mee belonen want ze vond de komkommer niet lekker, biks wou ze niet en appel ook niet. Toen ging ik maar over op de paardenbloemblaadjes. Dat werkte wel! Ze weet nu iniedergevan wat de target is. Ook kan ze m volgen (a), zoals omgoog op de achterpoten en rondje draaien :P. Voor de eerste keer vind ik dit best wel knap :).

    En ook met de andere dames, maar die waren niet zo geintreseerd, nou ja, het ene konijn is een beetje slechtziend ofzo xd. Ze vind soms het eten ook niet meer. Haar jongen zijn zo nieuwschiierig. (het zijn jongen van vorrig jaar :)) Dus de ene liep op dr achterpoten de heletijd als ik met een ander bezig was haha.

    ( Ik was namelijk dit topic vanmorgen aan het doorlezen en had dus wat inspiratie opgedaan. vooral door Fire :) Ik vind hem zo knap :). En toen bedacht ik het ook weer te gaan proberen met mijn konijntjes! )

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .