Ga naar inhoud

LisaBD

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LisaBD

  1. Hooi,

    Bij mijn bunny kwam ik er achter dat ze maden had! Dit had nooit mogen gebeuren. Zo snel mogelijk naar de DA. Ik heb van hem een soort antibiotica en wond verzorger gekregen. Dat moet ik 2 keer per dag toedienen, alleen ze is zo suf! Als ik haar oppak ligt ze in me armen. En ogen dicht. Terwijl ze normaal echt spartelt. Ze eet niet, ik geef haar nu hooi. Maar weten jullie wat ik kan doen voor haar? Of hoe ik toch haar kan laten eten ofzo. Als ik maar iets kan doen.

    Alvast bedankt

  2. Heel erg bedankt voor alle reacties! Ze staan alle twee nu op hooi en dat bevalt goed! Misschien dat ik af en toe nog wat biks, alleen korrels geef. Had niet verwacht dat er zoveel reacties kwamen! Heel erg bedankt!

  3. Hooi,

    Ik ben hier net nieuw en heb eigenlijk meteen een vraag... Mijn konijn heeft blindedarm poep, dus ik moet hem nu ander voer geven. Maar ik heb nog een hele zak gemengd voer liggen. Nu heb ik alle snoepje´s enzo er uit gehaald. Nu ligt er alleen nog biks (brokken) en van die kleine soort zaadjes. Zal ik die zaadjes er in laten liggen of niet?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .