Ga naar inhoud

xxDragonxx

Members
  • Items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xxDragonxx

  1. Mijn vorige konijn heeft dit ook gehad, op een dag kwam ik thuis en hoorde ik de hele tijd: Bonk, bonk, bonk. Het was mijn konijn die de hele tijd met zijn koppie tegen de wanden van het hok aan liep, hij at en dronk niet meer. Ik wilde de volgende dag naar de DA gaan maar toen lag hij stil, zijn pootjes maakte nog beweginkjes en zij ademde heel snel, we zijn naar de DA gegaan en hebben hem laten inslapen :( Ik heb geen ervaring met het dwangvoederen, omdat het binnen twee dagen afgelopen was heel plotseling dus. Het zou best kunnen dat het komt van de konijnen in het park, het is namelijk besmetttelijk dus het zou heel goed kunnen (Pas dus ook op met je andere Nijnen)

    Het is echt heel vervelend, maar jij bent er snel bijgeweest...

    Dus heel veel suc6!!!!

  2. Ik weet het niet precies, maar volgens mij eten konijnen maar zelden dingen die ze niet mogen hebben. Als ze wat laten staan is het vaak niet goed voor konijnen. Dus als jou nijntjes ze opeten kan het volgens mij geen kwaad.

  3. S'ochtends voor ik naar school ga krijgt Muffin een half/kwart bakje biks en wat hooi.En wat schoon water natuurlijk.

    Als ik weer thuiskom krijgt ze ook nog een half/kwart bakje biks, en ik denk dat ik binnenkort ook s'avonds als haar benedenverdieping dicht gaat ik haar ga lokken met een komkommer.

  4. Oke, zijn er ook koolsoorten die ze absoluut niet mogen hebben? (Ik heb op internet niets kunnen vinden daarover)

    @Dollie thnx ja ze is nog in de groei, hoe groot ze word weet ik niet precies. Maar ze heeft in verhouding ontzettend grote, slungelige oren en enorme achterpoten, dat beloofd nog wat ;)

  5. Haai iedereen

    Ik heb even een brandende vraag.

    Ik heb sinds kort weer een nieuw konijn, Muffin, ze is een Lotharinger van 2,5 maand oud.

    Ze krijgt iedere dag wat hooi in een hooiruifje (Zie afbeelding) En s'ochtends geef ik haar een bodempje biks, ook als ik uit school kom, geef ik haar nog een bodempje bakje biks. Laatst zei een goede vriend van mij dat dit veel te veel is. Maar is dat ook zo? Want volgens mij is ze dan nog in de groei. Als ik s'avonds nog even naar haar toe ga (Om de beneden verdieping van haar hok af te sluiten) Is alles leeg en gaat ze heel zielig naar me toe. Soms springt ze ook tegen de tralies. Is dit om aandacht? Of heeft ze honger? Ook als ik haar in de ren zet moet ik haar er na 5 minuten weer uithalen. Omdat ze alleen maar gras eet, en bijna geen beweging heeft (Ze doet juist het tegenover gestelde, zucht.)

    Zijn er mensen die weten of dit te veel is? Zoja wat moet ik haar dan voeren? Of is dit wel een goede hoeveelheid?

    :poot: van Muffin

  6. Als hij de biksjes echt niet op wil eten moet je hem gewoon gemengt voer geven, hij zal dan de lekkere stukjes eruit laten en de biks laten staan. Als je dan de biks in het bakje laat, en het gewoon bijvoert met wat gemengt voer komt er steeds minder lekkere brokjes en steeds meer biks. En hij heeft dan minder te eten dus zal hij vanzelf aan het biks moeten beginnen.

  7. Ik had met mijn vorige konijnen het zelfde probleem, steeds als ik ze biks aanbood deden ze er niets mee.

    Misschien kun je proberen om een los zakje biks te kopen en daar eerst een heel klein beetje mee te mengen in het gemengde voer.

    Zo komt er steeds meer biks en moeten ze het wel gaan eten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .