Ga naar inhoud

maureen

Members
  • Items

    112
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maureen

  1. Ik heb nog niet veel konijnen gehad en daarom nogal snel bezorgd(A)

    Maar ik heb het idee dat mijn konijnen best veel niezen, gewone droge niesjes, alsof je stof in je neus krijgt ofso snap je? Dus mijn vraag; wat zou dit kunnen zijn, en komt dit wel vaker voor? Dat er gewoon geniest word zonder bijzaak?

    Het is gewoon opvallend dat ze het allebei doen.

    Wel moet ik zeggen dat het per dag verschilt hoeveel het is.. Maar vind het gewoon opvallend...

  2. Oke fijn om te horen! Ik heb ze vanmiddag al gebeld en werd inderdaad goed geholpen en ze nam alle tijd voor me om me alles uit te leggen hoe het gaat enzo, en ook van die dingen waar ze dan aan denken waar ik zelf nog niet eens bij stil had gestaan...

    Mijn dierenarts die ik normaal heb voor mijn hond en paard is ook prima hoor, maar dat is meer voor 'standaard' dingetjes en ik vind het toch wel fijn dat er iemand met wat meer konijnenervaring zoiets als een castratie uitvoerd. Het is ook allemaal nogal nieuw voor mij dusja:$

    2 mei issie aan de beurt want hij voelt zich al een hele vent;)

  3. Ik wil mijn konijn binnekort laten castreren en heb in de lijst gekeken van "konijnendierenartsen" en daar stond mijn eigen dierenarts niet tussen en wil het dus waarschijnlijk liever ergens anders laten doen.. Nu stond dierenkliniek Dukenburg (Nijmegen) er tussen en mijn vraag of iemand ervaring met deze praktijk heeft? De reden dat ik bij deze uit ben gekomen is vanwege de afstand, maar ik wil niet zomaar ergens langs gaan om hem te laten castreren dus hoop ik dat er iemand bekend mee is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .