Ga naar inhoud

sophie

Members
  • Items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sophie

  1. Hoi,

    Ik deed net mijn konijn Rambo buiten om te laten rennen en spelen. Dat deed ze dan ook vol op. Maar opeens stond ze stil en ging ze op d'r rug liggen en ademde ze snel. Na een tijdje stond ze op en rende ze weer vrolijk verder zoals ze altijd doet. Vervolgens deed ze het weer. Ik maak me zorgen... Haar keutels zijn perfect, ze eet en drinkt goed en is levendig. Ik snap niet wat er aan de hand kan zijn? Ik zat zelf te denken aan ontstopping, want er lagen ook plukken haar in d'r hok. Misschien heeft ze deze opgegeten en heeft ze last van d'r buik? weet iemand wat er zou kunnen zijn? Anders kan ik morgen naar de DA gaan.

  2. Hoi allemaal!

    Hoeveel decibel kan een konijn hebben? Mijn vader wil een kattenverjager kopen ( waar ik overigens fel op tegen ben ) en deze produceert een piep van 140 (!) decibel.

    Wij hebben 2 hangoor konijnen en wil denken aan hun gezondheid.

    Groetjes

  3. Ik had een Ram waarmee ik Agillity deed. Ik deed dit ook zonder tuigje. Mijn Ram (Blitz) vond dit geweldig. Ik had een hindernis gekocht. Hindernis heette Bunny Hop 2 geloof ik. Ben persoonlijk wel een voorstander van Agillity, zolang het konijntje het ook leuk vind. Wel moet je oppassen met Agillity. Je kant beter langzaam opbouwen. Dwing je konijn niet. Belonen is een belangrijk punt. Let op! Niet elk konijn vindt het leuk!

    Succes

  4. Ja druppelen lukt. Moet Noomy wel een beetje schuin houden. Ze vindt het niet vervelend. Ik moet toevallig nu druppelen. DA heeft niet eens naar haar kiezen gekeken. Terwijl hij wel heeft gezegd dat dat ook een oorzaak zou kunnen zijn.

  5. Ben terug van de dierenarts. Noomy schijnt een traanbuis ontsteking te hebben. Oorzaak waarschijnlijk slecht stro door stuiven van stofdeeltjes. Heb Gentapolycort oogdruppels mee gekregen. 4x daags 1 druppel in oog druppelen. 8 dagen lang. Blij dat ik weet wat het is. Bedankt iedereen. Ik houd jullie op de hoogte.

  6. Hoi, sinds 3 dagen zie ik een soort grijzige vloeistof in mijn konijn haar oog zitten. Ik heb geen idee wat het kan zijn. Ademhaling is prima en geen nat neusje. Wel is ze sinds een halfjaartje rustiger geworden. Ik dacht, heel misschien heeft het met haar weerstand te maken. Het wordt natuurlijk ook kouder. Maar laat ik nou maar niet meteen conclusies trekken.

    Heeft iemand hier een antwoord op of ervaring mee?

    Alvast bedankt

  7. Ik keek net even bij mijn konijnen en ik zag dat mijn 3 jaar oude voedster met haar rechter voor pootje hinkt. Ze graaft veel in de tuin. Ik weet me tot geen einde raad. Ze leunt er wel af en toe op. Mijn vader zegt dat ik tot morgen moet wachten. Ik vind t heel sneu voor dr. Als het tot maandag niet beter gaat breng ik een bezoek aan de dierenarts.

  8. Ik heb een lang harig konijntje die heel veel ruimte heeft. Een groot hok+ een Mega groot ren! Er is veel gras en schaduw. Ik heb zelf een zwembad in me tuin als ik het warm heb.. zo sneu voor Noomy (mijn konijntje) dat zij niet mag zwemmen :(. Die water fles in een sok is een goeie! Ik ga het meteen uitproberen ! :D arme bunnies ...

    Over 2 weken krijgt noomy er een vriendje/vriendinnetje bij, aangezien dat haar liefde 3 maanden terug s overleden. Nu zie je dat ze echt eenzaam is..

  9. Vandaag zat ik op de bank met mijn konijn, ik controleer mijn konijn altijd goed op wondjes etc. Dus ik legde mijn konijn op zijn rug op mijn schoot en controleerde ook zijn buikje. Eenmaal klaar met z'n buikje controleren bleef hij heel relaxed op zijn ruggetje liggen met de oogjes half gesloten. Ik heb er een foto van gemaakt maar ik weet niet hoe je deze in een bericht kan plaatsen. Weet iemand waarom mijn konijn gewoon zo blijft liggen op zijn rug? Is dit wel goed voor hem?

    Alvast bedankt!! ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .