Ga naar inhoud

shana

Members
  • Items

    108
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door shana

  1. de vleesvliegen (dit zijn idd de groene vliegen) kunnen enkel kwaad, mijn konijntje haar poep hingt ook niet vol poep omdat ik dit geregeld was, mijn DA zegde dat ze gwn op je konijn gaan zitten, je hond of je kat. hij zegde dat alles met een vacht dit kon krijgen zelfs mensen. pluisebol: wat jammer om dat te moeten lezen. mijn konijntje zit nu de hele tijd bij mij en check haar zeker 3x per dag en ze heeft niet meer. maar toen ik naar de DA ging had ze er 7 op haar vrachtje DA zegde ook zoals ik hier boven al heb gezegd dat ik op tijd was en geen dag langer had mogen wachten. Vala: mijn konijnen zijn ook allemaal ingeënt en ze had het ook.

  2. Ik heb nu een konijntje dat last heeft van maden, ik vond dat ze raar deed (ze was niet haar zelf) gisteren haar poep volledig nagekeken en niets te zien, en dan kom ik vandaag bij de DA en heeft ze 40,9 temperatuur en maden. DA zegde me dat dit niet te vermijden was met dit warm weer. haar kot is steeds proper heeft ze wat keuteltjes in haar vacht haal ik deze eruit. vind dit zo erg voor mijn beestje ik kan haar enkel medicatie geven en de poep reinigen, de DA zegde dat ik er vroeg bij ben en dat dat een geluk is. ik hoop dat ze rap geneest. kan ik nog iets anders doen dan medicatie, poep reinigen en de spray gebruiken?

  3. Hij krijgt idd geen broken meer. het is een voeding dat je moet mengen met water. Van de DA gekregen. maar dit eet hij niet heb hem al eten gegeven met een spuitje.Maar is dat wel goed? ik moet hem ook medicatie geven met een spuitje in de mond.

  4. dag allemaal, ik ben eten gaan halen in een AVVE. heb daar een klein zakje broken gekocht. nu toen ik het open deet zat er mais in. heb hier gelzen dat die giftig zijn. is het de mais zelf dat giftig is of de blaren van de mais? mag ik hun hier eten van geven of is dat te gevaarlijk?

    groetjes shana nibbler ploeshke flappy en nijntje

  5. mijn manetje is 10 maand mn vrouwtje is bijna 4 maand. of dat het echt ras konijnen zijn weet ik niet. mijn manetje komt van bij een kweker en het vrouwtje van een diere winkel. en hoe kan je dat dan voelen?

  6. heb vandaag mijn nijntjes gewogen. :) mijn manetje (iets groter dan een dwerg) weegt 2kg een mijn vrouwtje (een dwergje) weegt 1,260 kg. ist dit een goed gewicht of niet?

    groetjes shana Nibbler en ploeshke

  7. ja idd :) gisteren is hij ingespoten hij heeft wel gebloed ze zegde dat een konijn normaal niet bloed maar ja de mijn is weer speciaal zekers :P al een geluk was het redelijk rap getopt

    groetjes shana en Nibbler

  8. mijn konijn heeft diaree niet echt hele platte maar keutels die echt aan elkaar plakken en die blinken ook ik dacht eerst van die keutels dat ze op eten maar hij eet ze ook niet op mijn konijn heeft een week bij mensen gezeten die honden hebben en die veel in huis doen hij zat er niet echt bij maar kwam wel in de zelfde ruimtes wanneer het opgekuist was natuurlijk kan hij dat daardoor hebben of van de warmte?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .