Ga naar inhoud

mocly

Members
  • Items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mocly

  1. onze bunny's "gooien" ook iedere dag met hun voerbakje, en ze zitten toch met z'n tweeen in een groot hok waar ze iedere dag zodra wij thuis zijn uitmogen en rond kunnen lopen binnen en buiten. ik denk dat ze het bij ons doen om beter bij de brokjes te kunnen, want ze doen het vooral als het bakje al voor een groot deel leeg is en de brokjes vooral aan de zijkant van het bakje liggen. doordat ze dan hun bakje oppakken en laten vallen rollen de brokjes naar het midden en kunnen ze weer verder eten. :mdr:

  2. hallo

    wij hebben 2 konijnen genaamd molly (voedster) en mocca ( ex ram) het zijn teddy dwerg konijnen.

    het zijn echt kieskeurige eters wat betreft de brok, verder eten ze alles wat los en vast zit :he:

    nu heb ik een vraagje wij voeren ze discus premium petfood, (ik weet dat dit niet de beste brok soort is maar, ze eten geen andere brok soort) nu is mijn vraag is deze brok soort echt zo slecht om te geven of niet? ze eten iedere dag netjes hun bakje leeg. we hebben geprobeerd over te stappen op andere broksoort bijv, ss maar deze brok laten ze netjes in het bakje liggen en de discus brok eten ze er tussen uit. en vervolgens beginnen ze aan het hooi.

  3. hallo allemaal

    ik heb in de tuin een paar aarbeienplanten in een pot staan. ( ook nog op een verhoging)

    maar nu zag ik gister dat onze slimme nijnen ook van de aarbeien aan het snoepen waren, ook de aarbeien die nog groen zijn aten ze op. nu is mijn vraag kan dit kwaad? ik heb tot nu toe nog niks geks aan de nijnen gemerkt maar maak me toch wel een beetje zorgen.

  4. wij hebben ook 2 binnen konijnen en ze komen nu al geregeld ff buiten. vinden ze helemaal geweldig en ze blijken geen last van de tempratuursverschillen te hebben. we houden ze natuurlijk nog geen hele dag buiten maar (dat ligt aan de temp) wel al een half uur vandaag. onze nijnen komen zelf bij de deur zitten als ze weer naar binnen willen dus dit hou ik altijd goed in de gaten als ze buiten zijn. ik vind dus dat je je bunny's best al naar buiten kunt doen, maar je moet het wel voorzichtig opbouwen bijv. beginne met 5 min.

    ook ligt het aan het weer. als het hard waait of regent zou ik ze nog niet naar buiten doen.

  5. mocca heb ik nog nooit geluid horen maken, of ja de luxeflex in de serre vind hij wel interresant dus die gaan geregeld met een hoop lawaai op en neer :mdr:

    molly heeft soms van die dagen dat ze piept/ knort tegen mocca. en ze wil nog wel eens tegen het hok stampen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .