Ga naar inhoud

ashleyrachel

Members
  • Items

    110
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ashleyrachel

  1. mocht ze erge diarree houden even bij de da vezels ophalen met water aanmaken, (dwangvoer) en af en toe bijvoeren, je kan ook het hooi even in een emmer doen water erop gieten even goed laten staan en dat water weer afgieten in de drinkfles.

  2. zet gewoon per maand geld aan de kant voor de nijnen, mocht je er onverwachts mee naar de da moeten, ik zelf doe altijd per maand 15 euro per konijn, ik heb er twee, gelukkig al een tijd de spaarrekening voor de nijnen niet gebruikt maar ik denk dat dit op het zelfde neer komt als een verzekering. plus je gooit eigenlijk geld weg vind ik als je het ook gewoon per maand kan sparen voor ze, of je moet echt een nijn hebben die bijna altijd wel wat mankeerd. tis net wat je zelf prettiger vind.

  3. mochten ze witte vlekjes op hun pupiel hebben dan kan het een beschadiging zijn, zo heeft mijn snuf ook op 1 oog een klein wit vlekje, maar ziet er wel mee, laten we zeggen slecht ziend. maar indedaad het heeft niks met albino te maken.

  4. de exacte maten weet ik niet van de bench :) heb hier ook geen meetding liggen.

    weet wel dat in de dierenwinkel waar ik hem weg heb dit de grootste was. volgens mij is die qua breete 140 en diepte is 60 volgens mij.

    ze vertelde me in de winkel dat dit een bench was voor de gemiddelde grote van een duitse herder :) me vlaamse die er over 2 weekjes bij komt moet er dus nog ruimschoots inpassen, ze zitten er ook alleen snachts in en als ik werken ben. ik had eerst een binnenhok van 120 en moet zeggen snuffiej vind dit een hele verbetering :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .