Ga naar inhoud

mijnJohanna

Members
  • Items

    2.401
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mijnJohanna

  1. Het hoeft inderdaad niet direct EC te zijn, het kan ook een (midden)oor ontsteking zijn. Dit tast het evenwichtsorgaan aan..

    Gewoon even de dierenarts bellen, dit kost nog niks.

    Een dierenarts kan pas écht een goed consult geven als je langs komt, maar via de telefoon kun je al het een en ander overleggen en natuurlijk ook meteen de kosten opvragen. In jou geval weet ik zeker dat de dierenarts je zal vragen om (snel) langs te komen want met konijnen kan het heel snel bergafwaarts gaan, maar omdat je toch aan de telefoon hangt, kun je direct een afspraak maken.

    Zaak is dus wel dat je snel belt!

    Hier dacht ik inderdaad ook aan, aangezien het konijn nog wel goed eet en drinkt. Zou toch even DA raadplegen.

  2. Wat je zei, of een rat dat misschien kan hebben gedaan, ik denk het wel. Een rat kan zelfs mensen bijten en verwonden, dus ik zou niet raar opkijken als ze dat ook bij een konijn kunnen, ook al is het een vlaam.

    (Daarmee zeg ik niet dat het een rat WAS, daarmee zeg ik dat het een rat zou kunnen zijn.)

    Nog veel succes vandaag

  3. Ik zou wel even naar de da gaan. Wellicht is er een zalfje nodig.

    Ik kijk het eerst even aan. Als het niet wegtrekt, of erger wordt, dan pas ga ik naar de DA, want ik denk dat mij ouder niet toelaten dat ik er eerder naar toe ga... En ik denk ook niet dat hij er last van heeft.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .