Ga naar inhoud

Voskonijn X Leeuwenkop M

Members
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Voskonijn X Leeuwenkop M

  1. 1 keer per dag. Is meer dan genoeg bij mij. Een konijn is erg dik. hooi staat altijd klaar en ze zijn gek op tomaten. Konijnen laten het eten ook altijd netjes staan en vreten niet in een keer de hele boel leeg iedem. met de groenten en fruit die ze krijgen. Is aangeleerd dat niet alles in een keer op hoeft. Erg handig en zo weet ik als de bakjes leeg zijn die moeten worden bij gevuld. Soms zijn de bakjes de volgende morgen nog niet leeg dus als ze dat wel zijn opnieuw vullen. Ook aangeleerd alles moet op anders niks nieuws. Konijnen lijden hier door geen honger ofzow... Het is niet zo dat ze de biks niet lusten dus uithongeren en uiteindelijk geen keuze hebben om het niet te eten.

    Gr, De groep.

  2. Mijn kleintjes krijgen te eten als hun bakje leeg is. Ze moeten allemaal nog wat aankomen vandaar. Maar daarna gewoon een keer daags en er ligt altijd hooi of een worteltje in het hok.

    Groetjes Merel en de groep

  3. Voor mijn konijn koop ik voer bij de dierenarts. Hij heeft het speiaal voor mijn konijn voor gescheven dus.. Beter kan bijna niet. In het weekend kijgt hij zijn ''voorgeschreven voer'' Met een beetje gemengd voer. Dit voor de extra. Maar wat er al werd gezecht ze gaan inderdaad al het lekkers eten. IK heb bedacht dat mijn konijn pas weer eten krijgt als hij alles op heeft. En dit werkt. Maar let op! niet bij elk konijn werkt dit. Ze moeten natutrlijk niet ondervoed raken.

    Gr. Merel en V.I.B.

  4. Hoi,

    Mijn baasje Merel had een vraagje:

    Welke groentes mag ik wel hebben en welke niet.? Merel weet wel dat ik geen koolsoorten mag dan krijg ik gasbuik en daar zijn mijn broetjes ook aan overleden :( (andere eigenaar.).

    Ik krijg nu alleen wortels en heel soms Tomaat. Tomaat vind ik heel lekker.!! :love:

    Groetjes en likjes van V.I.B.:party:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .