Ga naar inhoud

Fruit Shooter =D

Members
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fruit Shooter =D

  1. 's ochtends geef ik altijd gemengd voor en een klein beetje groente (ik wissel af met Wortel/Andijvie), en vers water.

    In de avond, zo rond 6 uur, geef ik nog andijvie en ververs ik het water voor in de nacht.

    Natuurlijk hebben ze altijd hooi tot hun beschikking :P

  2. Zou haar toch even vangen en goed kijken wat het is.

    Dat gaat heel moeilijk, ze is heel snel en vanaf begins af aan al bang voor de hand (ze is samen met Clyde in een doos op een benzine station gedumpt).

    Dus ik weet niet wat ik moet doen. Ik ga van de week nog wel even naar de DA om de nagels te laten knippen, dus kan ik dan ook vragen wat er aan de hand is?

  3. Toen ik vanochtend groente kwam brengen en hun water ververste, zag ik dat Bonnie iets roods had op haar rechter oortje. Ik weet niet wat dit is, en ik kan ook niet voelen of het een bultje is, of gewoon iets dat op haar oortje terecht is gekomen, want Bonnie is bang voor de hand. Ik heb het maar 1 keertje aan kunnen raken.

    Het zag er een klein beetje langwerpig uit, en het voelde een beetje hard.

    Wat denken jullie dat dit is?

    Ik weet het, het is niet zo'n goede beschrijving, maar meer kon ik er ook niet uit halen :neutral:

  4. Staat er niets op de verpakking over eiwitten, vetten en calcium?

    Op het eerste zicht is het percentage vezels wel laag, maar als je konijn veel hooi eet komt het wel goed.

    Nee, heb de verpakking helemaal uitgepluisd, maar er staat alleen de analyse en de samenstelling, maar ik zie geen eiwitten....

    Ja, de konijnen hebben altijd hooi tot hun beschikking, dat eten ze wel :)

  5. welkom op BB!

    geef je niet de vitakraft emotion sensitive? die is volgensmij beter..

    als ze selectief gaan eten zou ik idd voor biks gaan , zoals hope farm supertrio (lusten niet allen konijnen , wel voordelig) , of ss (supreme science selective) , je kunt ook van de welkoop/boerebond de kenner biks nemen (gele label) , volgensmij ook niet duur.

    een hele bak is idd veel te veel, hooi is de hoofd maaltijd. je kunt ze mischien ook aan groente laten wennen, zoals andijvie en witlof zijn goed om mee te beginnen.

    sucses!

    Dankje!

    Nee, ik geef VitaKraft Premium Menu. Heb inderdaad al wel eens van emotion sensitive gehoord, heb het ook gezocht, maar kon het zo snel niet vinden. Groente eten ze al, andijvie en witlof vinden ze ook wel lekker, maar ik geef ze niet te veel.

    Bedankt voor je moeite!

  6. Hihi, nu ik het zo lees heb je inderdaad gelijk. Óf ik denk dat ik een foutje heb gemaakt, want mijn vader heeft wat meer ervaring met het voer geven. Ik zal het hem even vragen.

    Is goed, ik ga binnenkort toch naar de dierenarts voor hun nageltjes, dan vraag ik of ze ook even willen wegen.

    Hier is de samenstelling/analyse:

    Per dier 45-55 gr per dag (4 eetlepels)

    Analyse:

    13% ruwe vezel

    16,9 mg Mangaan E5

    23,5 mg Zink E6

    6,59 mg Koper E4

    0,1 mg Jodium

    106 mg Ijzer E1

    0,2 mg E8 Selenium.

    Samenstelling:

    Plantaardige bijproducten,

    Granen, groenten (3,1 %), mineralen, oliën, vetten, zaten, yullashidigera exact.

    Dit was alles wat er bij stond, bedankt voor je moeite! :love:

  7. Ik weet niet precies, ik ben minderjarig (14) en me vader kijkt altijd hoeveel gram het is. Dan zou ik het even aan hem moeten vragen denk ik. Als het goed is geeft hij 2 maal per dag (s'ochtends en zo rond 17:00 uur), en dan het bakje vol... We hebben een groot bakje voor beiden.

    Ik heb geen link gevonden waar het staat, maar wel een plaatje; http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://img2.prosperent.com/images/250x250/s7d5.scene7.com/is/image/PetsUnited/T650357_92900&imgrefurl=http://discountferretstoremwu.info/vitakraft-premium-menu-rabbit-food&usg=__s0n1DV2OdAIAy6UXgWaoyr08xfU=&h=250&w=250&sz=13&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=yUP2vNrdWbG9kM:&tbnh=152&tbnw=150&ei=eBM3Td-EDMeBOq25xKQE&prev=/images%3Fq%3Dvitakraft%2Bpremium%2Bmenu%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D608%26tbs%3Disch:10%2C190&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=389&oei=XBM3TYijEc_34AaGpo2HAw&esq=7&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:0&tx=80&ty=80&biw=1280&bih=608

    Ik zou anders best een keer een foto willen maken..?

    Ja daar zat ik over na te denken.... Dat is denk dan de beste oplossing, dankjewel! :love::D

  8. Hoii!

    Ik heb 2 konijntjes, Bonnie&Clyde, vorig jaar van het asiel gehaald. Ze waren achtergelaten op het benzine station, en zijn van gemiddelde grootte. Het asiel weet helemaal niks van hun, ook het ras en de leeftijd niet.

    Nou geef ik al een tijdje VitaKraft voer. Maar sinds kort eet Bonnie alleen nog maar die rode worteldingetjes, en die groene rondjes. Ik weet niet precies meer wat het is. Weet iemand wat ik hier tegen kan doen? Het is ook niet dat ik haar teveel groenvoer geef, ik zie het als een soort snack en dat krijgen ze niet elke dag, maar om de zoveel dagen. Clyde eet alles wel gewoon normaal, Bonnie eerst ook maar sinds een tijdje niet meer. Weet iemand wat ik hier tegen kan doen? Of voer dat beter is dan VitaKraft? Sorry als zo'n dergelijke topic al een keer is geplaatst, ik heb dan niet goed gezocht.

    :love: :love:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .