Ga naar inhoud

Johanne91

Members
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Johanne91

  1. Ik had begrepen dat het nog steeds geen 100% bescherming biedt. Het zou me erg opluchten als dat wel zo is.

    Is het niet zo dat ze gewoon niet willen zeggen dat het 100% bescherming biedt? Dat ze het risico niet willen nemen dat er vervolgens een konijn alsnog myxomatose krijgt (en je het vertrouwen van de baasjes waarschijnlijk kwijt bent). Ik weet het ook niet hoor, misschien mogen ze die zekerheid wel gewoon niet geven.

    Hoe dan ook, het geeft me wel een 'veilig' gevoel als ik ze laat enten. Dan weet ik dat ik iets heb gedaan om die ziekte te voorkomen bij mijn konijnen (nouja, proberen te voorkeuren, in het geval dat het niet 100% beschermd).

  2. Gisteren geweest, ik was 68 euro kwijt voor 2 konijnen.. Hier zat wel een algemene controle bij in en de dierenarts nam hier ook de tijd voor. Ik denk dat de konijnen er blij mee zijn dat het nu nog maar 1x in het jaar hoeft, ze hebben het niet zo op de dierenarts. Ze houden er ook niet zo van op opgepakt te worden, dus ik vind het ook altijd weer spannend. Heb gelukkig nog geen bijwerkingen gezien, ze zijn nog even actief als anders.

    Goomba heeft wel weer even laten merken hoe sterk ze is, de dierenarts moest op een bepaald moeite doen om haar tegen te houden :P Toen hij haar eenmaal goed vast had, viel ze half in slaap (raar konijn is het ook :P )

    Hij zei ook dat de prijs mensen nog wel eens wil tegen houden om de konijnen te laten enten.

    Ik heb een keer een wild konijn met myx gezien, dat gun je je konijn niet. Dan betaal ik liever 34 euro voor een enting..

  3. Vandaag gebeld met de dierenarts in Enschede (dierenkliniek Twente).

    Hier vragen ze, voor het nieuwe vaccin, 36.50 per konijn.

    Ik schrok wel even, vooral omdat ik andere prijzen gewend ben (oude vaccin kostte me 30 euro voor 2 konijnen. Wel bij een andere dierenarts overigens)..

    Maar ja, het moet maar. Als de konijnen in goede gezondheid blijven, dan maken we dit jaar verder ook geen kosten bij de dierenarts.

    Ik blijf het wel raar vinden dan de prijzen zo mogen variëren..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .