Ga naar inhoud

melissjj

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door melissjj

  1. De kooi waar ze snachts in zit is niet super groot, 1,40x70, maar ze doet dit ook overdag wanneer de kooi open staat en ze overal heen kan. Verder is ze geen moeilijk konijn, is zindelijk, aaibaar en oogt niet bang. Een ren zou ik kunnen proberen, alleen is het wel een hoge springer, dus daar moet ik dan nog een oplossing voor bedenken.

    @ Sonja, Ik bedoelde met straffen misschien op een harde toon nee zeggen, maar ik begrijp dat dit averechts kan werken.

    @ Rian, ik pak haar nooit vanuit haar kooi op. Ze heeft altijd zelf de gelegenheid om in en uit haar kooi te gaan. Ik doe ook pas de kooi dicht als zij er zelf in is gegaan, wil haar namelijk niet opjagen oid. Ik heb afgelopen 2 dagen ook pas het etensbakje in haar kooi gezet wanneer ze er niet in zit, anders valt ze me namelijk aan.

  2. Hoi Allemaal,

    Ik heb sinds kort een voedster van 8 maanden. Ze is als ik haar beet heb rustig en voelt zich al erg op haar gemak bij ons thuis. (Ligt altijd op haar vaste plekje lang uit te slapen naast de bank) We zijn op zoek naar een gecastreerd vriendje voor haar, maar tot die tijd zit ze nu even alleen. Ze mag bijna heel de dag los lopen, alleen snachts zit ze in haar kooi. 

    Nu is het probleem wanneer ik mijn hand in haar kooi doe, om iets neer te zetten of iets te pakken ze erg agressief wordt, bijten tot ik soms bloed. Erg dominant dus

    Nu is mijn vraag wat ik hier tegen kan doen? Moet ik haar straffen? Of laten steriliseren? 

    Groetjes Melissa

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .