Ga naar inhoud

pup

Members
  • Items

    920
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pup

  1. Gelukkig, een happy end!

    Blub is ook niet gehecht, de huid van de balzak werd even tegen elkaar aangeknepen en dat plakte toen zodanig dat het zo gewoon dicht gegroeid is. Toen de DA dat aan de telefoon uit ging leggen dacht ik echt dat ie gek geworden was maar toen ie het liet zien was het eigenlijk heel logisch :)

  2. Ja ik kreeg gelijk adrenalinestoot toen ik het bloed zag, beetje zelfde als toen kind naar eerste hulp moest :s Maar heel eerlijk, hier spatte het er niet uit dus denk dat het bij jullie wel een graadje erger was. En sowieso zit je al in de stress door die afgebroken naald (wát een eng verhaal!). Maar is het dan iedere keer hetzelfde vaatje wat lekt? Kan hij dat niet dichtbranden? Eh, dat weet je nu natuurlijk allemaal niet :P

    Hopelijk kun je beetje slapen vannacht... Dikke knuffel!

  3. Hey meissie, ik heb met Blub precies hetzelfde gehad met dat bloeden. Ik ben toen `s avonds nog naar de dierenarts gereden en die heeft met mij als assistente :eek: het bloedingkje opgezocht en gedicht. Bij Blub was 1 van de zaadleiders die afgebonden worden weer opgengegaan, het knoopje wat er omheen wordt gelegd liet los.

    Ik hoop dat Sambal morgen weer helemaal de oude is, wat een schrik zeg!!

  4. Ik denk ook meteen aan haakjes inderdaad. Eet ze groen of hooi nu? Je kunt anders proberen om van haar biks een papje te maken (met warm water, wel goed af laten koelen) en het haar op een schoteltje te geven. En morgen naar de DA, tenminste dat zou ik doen.

    Succes!

    Edit: wat betreft dat rijden, misschien kun je haar vannacht even apart zetten?

  5. nou ik heb wel een voerton waar makkelijk 10 kilo ingaat hoor met zak en al. zonder zak wel 25 kilo denk ik. maar hoe bedoel je bij de bodem? als de zak bijna op is? zo groot is die zak en ton niet. kom je makkelijk bij:yes:

    Eh ja, ik stel me daar formaat regenton bij voor :he:

    Zoals ik zei: ik kan niet zo goed schatten :$

    Wat voor ton heb je dan en waar gehaald?

  6. Als jullie 10 kilo bestellen, hoe bewaar je dat dan? Ik heb een mini voerton waar 1,5 kilo in kan. Een voerton waar 10 kilo in kan lijkt me onhandig omdat je dan waarschijnlijk niet bij de bodem kan? Of zijn die zakken niet zo groot? (kan het niet goed inschatten)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .