Ga naar inhoud

cocochanel

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door cocochanel

  1. Nou hij is indd overleden.. hij lag mooi op mijn borst en is vrij vlot dood gegaan.. heb de DA nog gebeld maar die zij dat ik niet langs hoefde te komen omdat het toch einde verhaal was..ik heb ook niet zitten wachten tot morgen want ik ben gistermiddag meteen naar de DA gegaan daar heeft hij prikken gehad en ik heb medicatie mee gekregen heb hem vandaag om de 2u 15ml critical care gegeven hij heeft nog 2x pijnstilling gehad.. en nog een andere spuit vanochtend..heb vanmiddag aan het eind van de middag de DA gebeld omdat ik vond dat hij achteruit ging zij vertelde dat ik het nog even aan moest kijken en dat hij voldoende pijnstillng kreeg en dat ook even de kans moest geven.. heb vanavond heel de avond met hem op de borst gelegen toen hij bezig was te overlijden heb ik de DA dus weer gebeld en zij vertelde toen dat ik niet langs hoefde te komen omdat het aflopende zaak is.. gevraagd of hij niet in een coma ofzo kon zakken maar toen vertelde ze dus dat hij dan alsnog niks zou voelen.. dus ik heb zeker niet in een afwachtende houding gezeten... Ik ben blij dat hij heerlijk bij mij zijn laatste adem heeft uitgeblazen hij is bij mij geboren en overleden op de leeftijd van 7 jaar en 9 maanden.. iedereen ontzettend bedankt voor het meeleven en de tips

  2. Nou volgens mij is mijn mannetje langzaam aan het doodgaan... Ben hem de hele dag al aan het dwangvoeren maar net met de laatste voeding deed hij zijn tanden niet eens van elkaar en alle voeding sijpelde zo z'n mondje weer uit.. heb hem nu lekker op mijn borst liggen met een dekentje erover en af en toe schokt hij een keer of een diepe zucht.. ik heb het er zo moeilijk mee... Ben echt al heel de avond flink aan het janken.. mijn kereltje hoop zo dat hij geen pijn heeft de DA vertelde me dat hij geen pijn kon hebben omdat hij pijnstillers krijgt.. als hij morgen nog haalt ga ik meteen weer richting DA want naar mijn idee moet hij juist opknappen van de medicatie i.p.v achteruit gaan... Is er nog iemand met tips??

  3. Hij krijgt carprofen drops tegen pijnbestrijding.. metocloral drops voor een bacterie ofzo die kan komen in de darmen als hij niet eet.. en ik voer hem om de 2u met critical care 15ml.. maar heb alles geprobeerd de lekkerste snoepjes waar hij echt gek op is stukjes wortel maar hij doet niks hij ligt alleen maar in zijn hok.. heb net met een andere DA gebeld wat ik moest doen.. en zij zegt dat ik het nog even aan moet kijken.. hij heeft echt nergens meer intresse in.. zijn buikje voelt normaal aan dat heeft de DA gisteren ook allemaal gevoelt ze heeft zelfs in zijn bekkie gekeken naar de kiezen maar daar zag ze ook niks aan... Wat hij wel doet zodra ik met het spuitje zijn eten er in spuit begint hij te tandenknarsen.. dus hij heeft echt iets onder te leden..

  4. Hoi hoi

    Sinds eergisteren 23.01.12 vond ik mijn mannetjeskonijn van bijna 8 anders dan anders hij had zijn voer niet opgegeten en ja hij was anders... Maar een flinke dot hooi erbij ingegelegd..

    Gisterochtend deed ik zijn rolluikje voor de nacht open en normaal gesproken zit daar een blij konijntje wat aan het schooieren is om een snoepje... Maar hij zat een beetje in zijn nachthok.. gistermiddag toen ik terug was uit mijn werk meteen weer naar hem toe gegaan en tot mijn verbazing had hij nog steeds niet gegeten en gedronken.. pakte hem op terwijl hij niet echt handtam is... Meestal rent hij wel paar keer rond voor je hem kan pakken en dan is een grom geen uitzondering... Maar dit keer kon ik hem pakken en toen voelde ik dat hij flink is afgevallen beetje doffe natte ogen en ja oogt niet fris... Meteen DA gebeld en kon met een half uur komen.. wat onderzoekjes en heb pijnmedicatie en soort van antibiotica voor de darmen meegekregen.. en voer wat ik hem met de spuit kan geven.. hij moest wel naar binnen want hij had maar 36 nog wat.. dus daarna meteen naar de welkoop hok gehaald en heel lekker voer.. maar hij ligt er maar een beetje.. toen ik net de waterfles voor hield en erin kneep heeft hij wel even gedronken wou hem ook niet meteen teveel laten drinken...

    Vind het echt verschrikkelijk in april wordt hij 8 en hij is bij mij geboren...

    Nou sorry voor mijn lange verhaal maar misch kent iemand deze situatie en kan die mij tips geven...

    Alvast bedankt voor het lezen..

  5. hoi hoi

    het zou best kunnen hoor dat je konijn epilepsie heeft..

    ik had ooit een vrouwtje en die had ook epilepsie als ze dan lekker

    in onze gang rondliep viel ze ook om en spartelen en druk enzv. en daarna

    was ze ook echt even ver weg omdat het haar zoveel energie koste..

    ik zou echt even langs een goede DA gaan en zorgen dat je uitkomst krijgt..

    want mijn meissie heeft het nog een paar jaar volgehouden met elke dag medicijnen..

    kunt altijd even langs gaan beter te vroeg dan te laat..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .