Ga naar inhoud

Niek

Members
  • Items

    4.766
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Niek

  1. Klopt inderdaad dat 1 karteltje de helft van 1 streepje is. Maar er staat dat 1 karteltje voor 2,5 kilo is. Ik vind het zelf ook vreemd, want dacht eerst ook dat ze gewoon 1 karteltje moest krijgen. Ik zal het nog eens narekening. Bedankt voor je reacties.

  2. Volgens de bijsluiter is 1 karteltje (de helft van een streepje) al de dosering voor 2,5 kilo, dus ze moet nog eens de helft van zo'n karteltje hebben. Ik vind het maar erg onhandig inderdaad. Had speciaal deze besteld, omdat ze bij de DA meestal alleen voor katten en honden hebben. Dacht het voor mezelf gemakkelijker te maken door het speciaal voor konijnen te bestellen.

  3. Ik heb een vraagje over de docering van Panacur Rabbit 18.75 orale paste.

    Dit is een tube met doseringen aangegeven met streepjes en een soort karteltjes.

    Volgens de bijsluiter is 1 karteltje een dosering voor 2,5 kilo.

    Nu weegt mijn konijn maar 1250 gram en zou ze dus de helft moeten hebben, maar dat is erg lastig te doseren. Iemand hier ervaring mee?

  4. Ze is echt prachtig om te zien. Het baasje van dino wil heel graag een hangoortje erbij, dus ik weet niet of ze deze wil. Ik ben iig helemaal weg van haar.

    Toen ik gisteren bij haar kooi stond ging ze eerst in het achterste hoekje zitten, maar toen ze merkte dat ik haar niet ging benaderen ging ze op haar zij liggen. Dus ik denk dat het zeker goed kan komen.

  5. Vandaag weer naar de opvang geweest. Daar zit een hele mooie hollander voedster. Wit met grijs. Ze zit er al zo lang... Iedere keer als ik daar ben zit ze er nog. Ze is wat angstig, dus wordt ze niet gekozen. Er zaten op dit moment maar weinig konijnen. Heel wat herplaatst de afgelopen weken. Super! Misschien dat dit hollandertje nu wel gekozen wordt nu het aanbod kleiner is. Ik zou haar zo kiezen als ik een voedster zocht.

  6. Tygo is boos op me vandaag. Ik moest hem echt kammen. Hij is nog steeds vreselijk in de rui en vandaag vond ik keutels met haar erin... Dus tygo toch maar gevangen en eens goed met de borstel over hem heen. Hij vond het vreselijk, maar ik zag geen andere optie. Ik probeer al vaker met mijn handen wat plukken weg te halen, maar dat vindt meneer ook niet leuk en gaat hij er vandoor. Schiet dus niet ook niet op.

  7. Ja, klopt idd Paula. Hij voelt zich bedreigt door vreemde mensen en dan weet hij niet hoe hij moet reageren. Vooral niet als hij aangelijnd is en mensen snel of heel druk op hem afkomen. Maar als hij heel rustig benaderd wordt gaat het goed, want het is eigelijk gewoon een knuffelbeer. ;)

    Maar beide honden hebben een gebruiksaanwijzing die je echt moet weten wil je iets met ze kunnen. Het zijn zeker geen honden die zomaar bij iedereen in huis genomen kunnen worden. Maar met de juiste omgaan zijn het twee geweldige honden.

  8. Met de konijnen gaat het tot nu toe heel erg goed ondanks de warmte. Ze houden zich wel rustig, maar verder alles goed met ze.

    Gisteren zelf nog weggeweest. Vrienden zaten op een camping en we hadden de honden meegenomen zodat we langer konden blijven, maar we zijn uiteindelijk toch optijd terug gegaan, want het was echt niet uit te houden met de warmte. Wel weer enorm trots geweest op de honden, want ze hadden zich weer voorbeeldig gedragen. Vooral onze reu die lange tijd echt niet wist hoe hij met vreemde mensen moest omgaan heeft zich lekker laten knuffelen. Hij was zo lief dat men bij hem op de grond ging zitten om hem te aaien.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .