Ga naar inhoud

FemkeenSnickers

Members
  • Items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FemkeenSnickers

  1. Ik ben soms vanaf zaterdag ochtend tot zondagavond weg en dan geef ik ze op zaterdagochtend lekker veel hooi en biks en vers voer + ik heb een extra grote drinkfles hiervoor, en zondagavond worden ze dan weer verwend. Maar als ik langer weg blijf zorg ik altijd dat de onderburen of iemand anders ze goed komt verzorgen anders maak ik me te veel zorgen..

  2. Heel veel sterkte ik hoop dat je nijn weer helemaal opknapt, ik raak zelf ook compleet in de stress als er iets is met mijn konijnen. Soms zou je willen dat ze even konden vertellen wat er aan de hand is! Ik hoop dat het weer beter gaat en duim voor je!

  3. Maandag is het zo ver, Crumbles zal zijn mannelijkheid verliezen :), mits zijn balletjes ver genoeg ingedaald zijn maar met 15 weken hoop ik dat het kan. Snickers kan namelijk niet wachten tot haar man haar komt vergezellen. Wel spannend hoor toch een kleine operatie! Heeft iemand tips voor na de operatie en waar ik rekening mee moet houden? Verder vond ik de kosten super redelijk! 45 euro kost het bij een konijnkundige dierenarts in Breda. Zij werkt er parttime en er is ook een speciaal konijnenspreekuur! Super fijn want dan weet ik zeker dat hij in goede handen is!

  4. Hij is nu 13 weken.. maar ik geef hem nu gewoon 1 dag geen biks en dan langzaam meer. Is het voor een teddy widder van 13 weken weinig 775 gram? Ik heb namelijk geen idee, de fokster zij dat hij een groeiachterstand had ten opzichte van zijn broertjes en zusjes.. Verder staat 1 oortje nogsteeds een beetje omhoog dus ik heb het idee dat Crumbles misschien niet 100 procent teddy widder is of kan dit anders ook?

  5. Ik heb Crumbles nu een tijdje en ik ruik steeds vaker een vieze poeplucht, dus dan ga ik kijken en liggen er overal trosjes en losse blindedarm keutels, eerst was het zo dat dit misschien 1 trosje was en voor de rest normale keutels. Maar nu lag zijn hele kooi vol ik zag het net.. Wat kan ik hieraan doen? Hij krijgt water, hooi en biks. Hij eet gewoon goed en drinkt goed.

    Help! Ik wil dat het goed gaat met Crumbles...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .