Ga naar inhoud

Esme90

Members
  • Items

    128
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Esme90

  1. Indy knort enorm als ze schijnzwanger is, dan zit alles en iedereen haar in de weg. Ook als ze word opgepakt voor nagels knippen of da dan kan ze ook hard knorren. Bink maakt geen geluid, ten minste nog niet gehoord. Dj en spikey maakte deden zachtjes knarsentanden tijdens er aaien.

  2. Bij een kinderdagverblijf hebben ze een konijn. Hij heeft het heel goed, overdag rennen in een grote ren en veel aandacht maar ook zijn rust, en snachts in een nachthok.

    Alleen geven ze hem ook elke dag crackers en soepstengels en rijstwafels. Nu vroeg ik mij af of dat wel goed is voor hem? Ze zeiden dat ze dat op een site hadden gelezen dat ze dat mochten hebben.

  3. Hoi,

    Ik heb een week geleden gekoppelt en sinds dien eten ze samen. Ik ga wel elke week even hun gewicht controleren want je kan natuurlijk niet precies zien wie wat en eet, en mij viel op dat mijn dame er wel eens met het groente vandoor gaat. Dus ik zou het lekker in 1 bak doen en gewoon de gewichten in de gaten houden. Veel plezier, want het is een super leuk gezicht..

  4. Natuurlijk wil je het beste voor je konijntjes ;) wat een droppie. Ik heb helaas geen idee wat je er mee moet doen.

    Mijn konijn heeft een afwijking aan zijn achterpootje en kan hier prima mee leven. Maar ik heb hem uit een nesje gehaald toen hij 8 weken was, dus weet niet hoe het eruit ziet toen die nog zo klein was. misschien hebben andere hier ervaring mee.

  5. Ja alle soorten hooi geprobeerd en op heel veel manieren aangeboden. Hij neemt hett echt niet:| Niks eigenwijs verdr. Ik weet dat het geen vervanger is maar wel goed voer met veel vezels. Ik weet echt niet wat ik nog kan doen.

  6. Dj heeft plakpoep.

    Ik maak het goed schoon en de tip van de dierenarts was alleen hooi en water geven. Maar nu is het dus zo dat mijn ventje geen hooi eet. Ik bied het altijd wel aan, maar hij eet er niet vn, Daarom heb ik ook science selectief. Ik moest stoppen met groente geven en maar een klein beetje biks. Maar hij eet dus gewoon echt geen hooi. Echt hij rent als je zijn biks geeft als een gek op je af, en eet zijn biks op en dan wacht hij net zo lang tot hij weer krijgt. Ik geef al express alleen s'avonds biks zodat als het op is hij wel hooi moet eten, Maar dat doet die dus niet.

    Wat te doen ? Hellp!:$

  7. Mijn nieuwe nijn is nogal een springer. echt schrik me elke keer weer rot, want mijn eerste nijn is heel rustig en bekijkt alleen alles en huppelt wat rond, maar mijn nieuwe zit overal op. We hadden net zijn kooi openstaan aan de bovenkant om een foto te maken, en terwijl ik de foto bekijk springt ze boven is de tralies. dus staat ze harstikke hoog. Pfff schrik me een hoedje. maar ze kan zelf weer terug voor ik haar kwam redden.

  8. Ik heb ook mijn twijfels. Mijn eerste konijntje werd ong. 2 weken na het enten doodziek, dierenarts wist niet wat het was en na een week flink bijvoeden hebben we hem moeten laten inslapen. We vroegen of het van het enten kon komen en hun zeiden van niet. Maar uitzondering is altijd mogelijk. Toch heb ik besloten mijn tweede konijntje wel in te enten. Maar ook hier, nu 3 weken later, weer een ziek konijntje. gelukkig konden ze nu wel helpen en lijkt het aardig goed te gaan, maar de schrik zit er goed in. De dierenarts denkt echter dat het om toeval gaat. Ik weet het echt niet. Maar ik zou mijn volgende konijntje denk ik wel weer laten enten. Want aan die naare ziektes gaan zo sowiezo dood.

  9. Jeetje, heeft mijn konijntje het zo slecht:$ ik geef hem niet elke dag groente. meestal 3 keer in de week, en dan krijgt hij meestal witlof. Wortel af en toe maar daar is hij niet zo gek op. Af en toe krijgt hij tussendoor een stukje appel.

    Nu is hij een beetje ziek en moet hij aansterken en veel vocht hebben dus krijgt hij wel elke dag witlof.

    Ik geef altijd 1 blaadje per keer.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .