Ga naar inhoud

metaveldkamp

Members
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door metaveldkamp

  1. Ik heb 1 konijn al vanaf dat ze heel klein is (dat was n foutje maar goed) en ik heb niet het idee dat ze echt eenzaam is. Ze loopt meerdere uren per dag los. Komt bij me op de bank, als ze de kans krijgt in bed, speelt en knuffelt uit zich zelf met me. Eet goed (net een bouwvakker :mdr: ), is kerngezond en heeft geen nesteldrang oid. Ik moet er wel bij zeggen dat ik vanaf dag 1 heel veel tijd aan haar besteed heb en nog steeds trouwens. Ze heeft ook een heel groot hok 1,50 bij 1,20 bij 0,80 cm voor haar alleen als ik er niet ben dus aan ruimte en aandacht geen gebrek. Net als een paard dat een kudde dier is en het maar met 1 mens moet doen denk ik dat het bij een Nijn wel kan mits je voldoende tijd, geld en energie er in steekt.

  2. Ik denk dat ze ook bedoelen dat je met vers groen moet uitkijken dat ze niet teveel nattigheid binnen krijgen. Te veel andijvie geeft die van mij biv diaree achtige klachten. Ik wissel het af en geef heel goed droogvoer (beaphar care +) waar eigenlijk alles inzit dus dan krijgt ze toch alles binnen, dit voer ruikt ook heel kruidig ze is er verzot op!!

  3. elke dag McDonalds is ook niet goed, die van mij krijgt ze soms in afwisseling met andere snoepjes, niet die drops dingen want die eet ze niet. Verder gewoon goed voer, peentje, groentje etc. En tsja als ik niet uit kijk grijpt ze soms ook een chipje van mij...ze is nu bijna 4, kerngezond eet als een bootwerker dus ik zou me niet TE druk maken. Gewoon gezond verstand gebruiken en beetje opletten

  4. Die van mij eet ook echt geen hooi, ook niet van dat kruidenhooi, vers hooi van de paarden, mevrouw vindt het allemaal niks. Ik geef haar nu gedroogde kruidenmengsels van de pet's place. Dat vindt ze heerlijk en dan krijgt ze toch nog iets van vezels enzo binnen. Verder heb ik heel goed voer zodat ze ze in ieder geval voldoende voedingstoffen etc binnen krijgt. Kost een "beetje" meer allemaal maar ja....

  5. Die van mij heeft ook van alles naar binnen gewerkt van plastic zakken tot kattenvoer en ik moet zeggen; nijnen kunnen waarschijnlijk meer hebben dan we denken.... Die van mij was nog heel klein toen ze ineens t kattenvoer pikte en een plastic zakje onder m'n bed sleepte (waar ik niet bij kon!!) waar ze 'm rustig ging zitten oppeuzelen... Wel goed in de gaten houden natuurlijk maar k denk dat t wel goed komt..:love:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .