Ga naar inhoud

Cath

Members
  • Items

    187
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cath

  1. ik zou oppassen, of je konijnen krijgen zelf maden ! heb ik ook al voorgehad , vreselijk om je konijntje zo te zien lijden, en ik had daarna een gaas voor de 'ramen' (?) gehangen die je dan nog omhoog kon doen , dan kan ze nog naar buiten kijken, en er kunnen geen vliegen binnen !

  2. neenee, ik ga elk halfuurtje kijken en dan neem ik een bakje met drinken mee , maar die coccodiosen waren van in de paasvakantie, en mijn dierenarts zei dat ze nar drie weken ongeveer weg zouden zijn, en dat je het hok , en vandie dingen dan gewoon moest proper maken, en ja ik weet dat een nieuwe drinkbus vele beter is , maar als ik het tegen iemand hier thuis zeg dan zeggen ze bijna allemaal dat ik ben aan het overdrijven en dat ik maar gewoon moest doen wat de dierenarts zei, en ik moest ze toen ze ziek waren uit elkaar zetten, nog een nieuwe drinkbus kopen, medicament erin tegen coccodiosen , (dood de beestjes) dus ik ben aan het denken, zijn de coccodiosen dan niet gestorven in het flesje omdat het medicament erin zat???????

  3. hallooooo , goeiemorgen allemaal (; nu heb ik nog een vraagje, we gaan straks het hok schoonmaken met detol , en dat ze er dan in kunnen straks. maar de drinkbus , mag ik die geven als ik ze afwas , en met wat moet ik ze dan afwassen? we doen het normaal altijd met wit zand en kleine steentjes (tip voor iedereen, werkt egt!) maar ik vraag me af of de coccodiose daar ook van verdwijnen uit die drinkbus, of moet ik dat ook met detol doen? maar is dat dan niet schadelijk voor de konijntjes als ze daarvan drinken, als er zeep is ingeweest?

  4. Hallo allemaal , ik heb net 2 nieuwe konijntjes van een vriendin , maar het was dus gepland dat we de konijntjes binnen 2 weken meenamen, en nu heb ik dus nog geen drinkbus die steriel is, want mijn vorige konijntjes zijn waarschijnlijk gestorven aan coccodiose, maar kunnen de beestjes nu een nachtje zonder drinken? wil iemand hier op antwoorden?

  5. Hallo allemaal, sorry dat het geen vraagje over konijnen is, maar ik zit gewoon egt ergens mee: Gisteren was ik een beetje met een alcohoolstift aan het prutsen, maar ik veegde perongeluk op mijn hand ermee, precies op een klein wondje dat ik daar had, en nu heb ik schrik dat ik misschien bloedkanker kan krijgen daardoor? Weet iemand of het zo kan zijn? Astublieft reacties, want ik krijg het er doodsbenauwd van bij de gedachte ....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .