Ga naar inhoud

ElvisPresley

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ElvisPresley

  1. Het is inderdaad een moeilijke beslissing, ik heb hetzelfde gehad. Mijn voedster, Presley, kon heel prikkelbaar en gemeen worden als ze weer zo'n bui had. En dat was ook heel vervelend voor haar vriendje. Ook heeft mijn dierenarts een keer het advies gegeven voor castratie ivm baarmoederhalskanker. Met die twee situaties in mijn hoofd heb ik toch besloten om haar te laten helpen.

    Het is even twee dagen lastig voor haar. De dag van de operatie uiteraard en de dag erna nog ff goed herstellen. Maar daarna ging het al zo snel weer goed. En tegenwoordig heeft ze vrijwel nooit meer van die vervelende buien door haar hormonen. Veel fijner voor haar en voor haar vriendje! Dus hoewel het moeilijk is zou ik het wel doen!

  2. Gisteren is het konijntje van mijn vader Furby gecastreerd. Hij is iets ouder dan een jaar.

    Omdat mijn vader op vakantie gaat en niet de mogelijkheden heeft om goed op hem te letten, heb ik hem mee naar huis genomen na de ingreep gisteravond.

    Hij staat normaal buiten en nu bij mij dus ook. Helaas is het buiten donker en ik kan niet goed zien wat hij doet en of hij zich wast. Daarom zou ik hem graag binnen willen zetten. De dierenarts had vooraf afgeraden om dit te doen ivm het temperatuursverschil. Nu is de temperatuur buiten echter vrij warm en ik vraag me af of het nu kwaad kan om hem binnen te halen. Kan iemand hier advies over geven?

    Qua eten heeft hij gisteren en vannacht alleen het groene van 1 bospeen gegeten, verder niets, ook niet gedronken. Hij is vrij mager (ik weet niet of hij dit altijd al is). Omdat ik de hele dag wegging vandaag en het niet helemaal vertrouwde hebben we hem worteltjes voeding van Olvarit gegeven met een klein spuitje. Dit hebben we gedaan na de pijnstillers (die geven we 2x op een dag).

    Dit vond hij echter zo lekker, dat hij 2 spuitjes van 2,5ml/3ml heeft gehad.

    Vanavond kwam ik thuis en hij heeft overdag alleen een half bospeentje gegeten, verder niets. (Hooi is moeilijk te beoordelen, niet veel iig).

    Heeft hij nu weinig gegeten omdat hij vanochtend een goede maaltijd olvarit heeft gehad, of is het weinig, en zal ik hem nogmaals moeten bijvoeren? Ik hoop dat iemand advies kan geven over deze 2 dingen.

    Heel erg bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .