Ga naar inhoud

veroontje

Members
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door veroontje

  1. gezellig al die bokkers haha,

    van huis naar de bus is met flink doorlopen 4 minuten... en van de bus naar de DA ook 4 minuten...

    Ik ga flink wat stro in zijn hokkie doen, en handoeken. met de snuggle safe. Is er nog meer waar ik aan moet denken?

    Bij de Da gaat hij in een hokkie met stro en hooi en eten,

  2. haha, ja ik zit idd ook op bokt :P

    Koda is een binnen konijn, ophalen is geen enkel probleem, dat kunnen we met de auto doen. Maar om 9 uur moet hij gebracht worden en dan zit iedereen op t werk met de auto. En ik heb geen rijbewijs. En moet dus met de bus. Maar een mandje met snuggelsafe en heel veel handdoeken en stro is voldoende? Dan heeft hij niet straks een long onsteking?

  3. Ik heb een probleempje...

    Ik moet met Koda naar de dierenarts maandag ochtend om zijn ballen er af te tjoppen :he:... Alleen hoe ga ik hem daar krijgen? Vervoeren kan ik in het vervoer mandje doen. Maar dan? Ik heb niemand die me met de auto kan brengen, dus ik moet met de bus. Hoe moet ik dit oplossen? Hoe zorg ik dat dit niet zo schadelijk is voor hem?

    Het zijn mijn eerste 2 konijntjes namelijk. Me ratten stopte ik altijd in een mandje met snuggel safe en in een grote tas met veel handdoeken, maar dat lukt nooit met zo'n vervoers mand. Iemand de geniale tip?

  4. Ik weet niet goed of ik hem goed plaats.

    Bente en Koda zijn nu beide 9 weekjes jong. Wanneer zijn ze precies geslachts rijp, ik vind namelijk overal andere informatie. En wanneer kan ik Koda laten castreren? En hoe zit het met het uit elkaar halen? Moet ik nu al doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .