Ga naar inhoud

Joline

Members
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joline

  1. Ik heb toevallig vandaag twee konijnen laten inenten en checken. Ik was per konijn 20.20 euro kwijt.Afgelopen november heb ikbij een andere dierenarts één konijn laten inenten en checken en dat kostte 40 euro. Prijzen voor inenten schelen echt enorm veel. Rondbellen levert vaak een goed beeld op waar je het goedkoopste bent.

  2. Bedankt voor jullie reacties!

    Ik wil het gewoon proberen of ze samen kunnen blijven en castreren is daarvoor sowieso nodig. We houden ze extra in de gaten, zeker omdat vanwege de inentingen de castratie pas over 1.5 week is.

    De DA zei overigens gisteren dat we de konijnen na de castratie het beste bij elkaar kunnen zetten, zodat ze daarna nog bij elkaar kunnen zitten.

  3. Hoi iedereen,

    ik ga over een aantal weken ons tweede konijntje laten castreren. Hebben jullie enige ervaring met hoe omgaan met het konijn erna?

    Het eerste konijn is al gecastreerd, dus daar maak ik me weinig zorgen om. Het gaat mij meer om de koppeling/band tussen de konijnen. Is het verstandig om de konijnen te scheiden na de ingreep?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .