Ga naar inhoud

Lianne22

Members
  • Items

    4.822
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lianne22

  1. akkes seg! gelukkig nog niet meegemaakt. Een paar weken geleden zaten er wel allemaal stukken papier tussen het hooi: een versnipperde Playboy in het Duits ::P

    Haha eigenlijk vind ik dat nog 10 x vreemder dan een hazelworm :rofl: tenzij playboys ook al in het gras groeien:p

  2. Heb ik juist niet. Brutus zijn onderwol is zo dik dat een gewone borstel er niet goed doorheen komt en die dus juist trekt zegmaar. De furminator harkt alles er gemakkelijk uit zegmaar. Het werkt eigenlijk gewoon als een borstel maar de furmitor snijd alle los zittende haren er veel beter uit. Goh misschien heeft iemand anders een betere uitleg haha.

    Maar ik kan dit niet bij mijn 3 andere konijnen gebruiken die hebben een veel dunnere vacht met veel minder onderwol daar is hij niet geschikt voor. Voor een angora weet ik niet of een furminator geschikt is, geen ervaring mee, maar lijkt me minder praktisch.

  3. Waarschijnlijk hebben jou vlamen net zo'n verschrikkelijk dikke schapen vacht als brutus. Echt niet normaal hoe hij aan het verharen is. Ook totaal niet prettig voor hem. Ik gebruik een furminator om de onderwol als het ware mee uit te dunnen/snijden. Werkt opzich heel goed! Alleen vind brutus dat niet :no:

  4. Ja nou klinkt het meteen niet meer zo cool :no:, een worm... haha!

    Hij stinkt trouwens echt, bahhhh

    Misschien kan je er nog 'wurghazelworm' van maken? Haha maar het is meer hagedis achtig iets dan een slang. Eet ook alleen insecten.

  5. Hoe komen jullie er toch op dat SS aanbeveelt 10-15 gram?Dit staat niet op de verpakking namelijk.Ik voer mijn pooltjes van 900-950 gram 30-35 gram per dag/per konijn.Van minder vielen ze te veel af.In de winter voer ik het op tot 50 gram/per konijn.

    Volgens mij is er nog nooit een verpakking voor mijn neus langsgekomen die niet meer dan nodig anbeveelt, hond/kat of konijnen voeding. De kassa moet rinkelen hè? Vandaar ook dat het gros van de huisdieren te dik is en de fabrikant daar maar mooi geld op vanngen ;).

  6. Ik koop best veel groente voor de konijnen, zo 4 à 5 verschillende soorten en meestal doe ik daar 3 dagen mee. Niet omdat het dan oud is maar omdat het dan op is. Volgens mij kan je het best nog 2 dagen langer bewaren. Alleen wortelloof is altijd snel slap maar dan haal ik dat er vanaf.

  7. Ongelukken kunnen gebeuren hoor. Dit heeft niks met jou te maken en had een ander ook kunnen overkomen. Sterker nog ik vind jou juist een super baasje dat je zo snel actie hebt ondernomen!

    Heel veel beterschap voor gijs en ik ben benieuwd hoe het verder met hem gaat.

  8. Jeetje wat een narigheid! Ik lees dit nu pas. Arme Sem en voor jou is dit ook wel heel erg schrikken zeg. Je hebt niet zoveel aan mijn reactie maar ik wil je wel heel veel succes wensen en veel beterschap aan Sem. En idd wat sef zegt, misschien is er iemand in de buurt die even een kijkje kan nemen? Ik had je graag geholpen maar zuidlimburg is aan de andere kant van het land, sorry.

    Nogmaals Sem zet hem op!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .