Ga naar inhoud

curacaose

Members
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door curacaose

  1. Inmiddels dus andere biks gevonden die we niet eerst hoeven uitpluizen. katrientje vind deze ook veel lekkerder.. ze heeft vandaag al 2 bakjes op. Naast haar gewone groenteschaalje. Ook drinkt ze nu inderdaad meer! He hooi blijft nog wel achter maar word zo nu en dan wel gegeten. ze begint steeds meer te wennen. Leuk om te zien als ze aandacht wil. Alles is zo herkenbaar van het forum. Erg leuk!

  2. Nou ze is nu 3 daagjes hier, de groente gaan prima. keutelt goed (lang leve de fotos hier ;) ) Echter nog steeds geen hooi... Hoe lang kan je dat laten liggen in de kooi? Ik haal het nu elke dag maar weg maar word dure grap als ze elke keer niks neemt. Biks eet ze nu wel maar niet zo heel veel.

    Groente geef ik nu wat meer, het gaat ook steeds op, als het op is mag ik dan bij vullen?

    De kinderen hebben vandaag van stenen en plankjes een circus gebouwd voor dr. geloof niet dat ze het echt geweldig vond. Binnenkort gaan we een hok bouwen (zijn hier niet te koop en BB verstuurd volgens mij niet naar buitenland) dan heeft ze snachts ook meer de ruimte om te huppelen. Nu kan dat niet vanwege de katten. En zit ik om 3 uur bij dr dat ze aan de wandel kan...

  3. ik weet niet welke hoeveel heden goed zijn... maar omdat hooi belangrijk is en ze dat niet veel at heb ik alleen gisterenavond groente gegeven: 1 blaadje spinazie 1 "täkje" met blaadje paksoy, 1 reepje paprika, 1 blaadje sla, 1 klein babywortelje waarbij de alles op heeft behalve de spinazie heeft laten liggen. Ook heeft ze daarna meloen gehad (1 bij 1 cm ongveer) het kleine kontje van een banaan en schijfje van een aardbei.

  4. Hmm... toch niet dus... Ok slopen we er uit en ga ik naar het lijsje van de vorige bladzijde. Ben nog echt lerende hierin (ik dacht echt voer uit de dierenwinkel is oke... dus tips meer dan welkom en een schop onder me kont als niet goed is ook!

    Ze ee dus wel goed van het voer, hooi eet ze maar niet echt veel. Echter ben ik eens gaan opletten.. ze drinkt niet! Ze heeft beschikking over een bakje en een fles (door wat ik hier had gelezen heb ik ze maar beiden aangeboden.) krijg ze nu al teveel vocht door de groente? of zou ze wel moeten drinken? Ik heb op bakje en flesje streepjes gezet waar het water sond zodoende kan ik me zekerheid zeggen dat ze niet drinkt. iig niet tussen gisteren avond 8 uur en nu (lokale tijd half 10). Tips?

  5. Gisterenavond zat Kartientje op tafel rond te huppelen (wat poepen ze VEEL!) en mijn man pakte een banaan om zelf te eten.... ze werd gek en deed er alles aan om bij die banaan te komen. Wel grappig om te zien zo enthousiast heb ik dr nog niet met eten gezien. klein hapje meegegeten.

  6. ze heeft vandaag spinazie, paksoy en paprika en sla gegeten.

    We hebben hier een AH die alle heeft wat je in NL ook kan halen. alleen de wilg dan niet. Ook hebben we een supermarkt die bepaalde kruiden in bakjes verkoopt aan de stengel zeg maar. Ben alleen nog niet uit wat het allemaal precies is.

    Weet jullie hoe het met bijv mango, kokosnoot, papaya en cashew zit? (die bomen heb ik in mijn tuin staan)

  7. volgens mij wel, kom er dus opneer dat ik mijn zoon aan het werk kan zetten om die staafjes eruit te vissen? wat mogen ze er nog meer van hebben? of alleen die staafjes. (sorry als ik zoveel vraag, ik schaam me aan de ene kant vreselijk om hier rond te hupsen... hopelijk denken jullie niet dat ik het slecht bedoel met katrienje)

  8. Oke ben een newbie en mijn reacie kan dus vreselijk dom zijn, maar als ie na 3 keer al genoeg heeft van iets waarom dan niet een trainingsbakje maken met 3 rozijn, 3 banaan, 3 andvie zodat je het afwisselend houd? En hem misschien nieuwsgierig van wat zou ik nu weer krijgen?

    Nogmaals, newbie antwoord, ik ben 1 van die miljoenen mensen die dacht konijn in hokje bakje voer en klaar....

    (nooi geweten dat je konijnen kan trainen. ik geef clickertraingen aan honden dus voor mij is het bekende koek. toch een sproberen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .