Ga naar inhoud

Gwentje

Members
  • Items

    1.802
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gwentje

  1. De dierenarts deed er echt moeilijk mee om haar te laten inslapen. Ze bleek wat aan haar buik te hebben, en als we haar medicatie zouden geven zou ze binnen 2 dagen weer de oude geweest moeten zijn.

    Mevrouw bleek ook nog koorts te hebben, en met de tumor is ook helemaal geen rekening mee gehouden wat dat met zich mee kan dragen.

    Toen mijn moeder met haar wilde weggaan omdat hun haar niet wilde laten inslapen, omdat ze nog 'gezond' genoeg geweest zou zijn en te jong was volgens hun en mijn moeder daar met het konijn weg mee wilde kon het opeens wel het inslapen. :') Echt geldwolven

  2. Smeer je ook iets op haar kontje?

    Ik heb hier een konijn gehad wat ook zichzelf helemaal onderplaste en daar smeerde ik laagje vaseline op de kont, dat werkt dan als een soort beschermlaagje zeg maar.

    Hopelijk valt ze dan wat af zodat de dierenarts toch wil opereren!

    Ik zal het onthouden voor straks als ze het badje weer krijgt. Maar nee, ik smeerde het normaal niet in.

    Wel ga ik straks op aanraden van dierenarts biotex gebruiken en sudocrem, ook omdat ze pododermatitis heeft.

    Ik hoop het ook ja, ik heb ook liever dat ik haar die kans heb gegeven en er alles gedaan is wat er kan gebeuren

  3. Tja het is moeilijk.

    Ik persoonlijk zou dan denk ik toch voor de operatie gaan ook al is ze te zwaar.

    Of je haar nu in moet laten slapen door een spuitje of dat ze eventueel in haar narcose overlijdt komt op hetzelfde neer natuurlijk.

    Hoe dan ook is het onwijs moeilijk als je ziet dat ze nog wel willen maar dat hun lichaam ze in de steek laat.

    We hebben besloten om haar nog een maand te geven, ze heeft nu een dieet waarbij ze wel zou moeten afvallen.

    Ze verzorgt zich zelf wel niet meer al een tijd, en tot die tijd ze er nog is wassen we haar daarom ook bijna elke dag. Mochten we merken dat ze nog meer verslechtert, en niets meer zelf kan laten we haar wel direct inslapen.

    Als ze niet achteruit gegaan is, en nog wat afgevallen is in een maand tjjd wagen we het op de operatie. Het kan ook niet eerder omdat de dierenarts haar met 4.6 kilo niet wilt opereren

  4. Als ze enorm veel pijn heeft en niet meer zichzelf is zou je inderdaad kunnen overwegen er een einde aan te maken voor haar.

    De operatie zal ook pittig voor haar zijn en de vraag of er uitzaaiingen zijn komt daar ook nog bovenop.

    Sterkte met het maken van deze moeilijke keuze :(

    Precies ja, is voor haar ook niet fijn zo. En het is zo verwarrend,nu is ze weer levendiger en heeft ze ook gegeten wat ze vandaag hoort te krijgen. Ik wil geen gehaaste keus ondergaan om haar het spuitje te laten geven, terwijl ze wel nog levendig kan zijn en kan doen wat ze moet doen. Het is zo moeilijk met de juiste keuze voor haar maken, het is te hopen dat ze gauw wat afvalt zodat het er op gewaagd kan worden om haar de operatie te laten ondergaan.

    Inderdaad ja, als er uitzaaiingen zijn vind ik het voor haar al helemaal geen leven meer en lijkt het me ook voor haar beter als ze er niet meer is

  5. Bedankt voor de reacties. Ze gaat alleen maar achteruit, waarschijnlijk laten we haar daarom ook zo gauw mogelijk maar inslapen.

    Mevrouw eet amper (dat is echt niets voor haar), ligt nog maar alleen, keutelt amper en dat alles is echt niets voor haar. Volgens mij heeft ze echt hevige pijn, wat ook logisch is want het gezwel is echt groot en ziet er pijnlijk uit.

    En als ze nog geopereerd kan worden, zou er ook nog naar moeten worden gekeken of ze geen uitzaaiingen heeft. Ik heb er slechte hoop bij

  6. Hallo,


     


    Mijn konijn Silke heeft een flink gezwel net iets boven een voorpootje van haar, ze moet hier ook voor afvallen voor dat ze de operatie ondergaat.


    Zouden jullie me kunnen zeggen hoe Silke het beste zo gauw mogelijk ietsjes afvalt, zo dat ze de operatie ook gauw kan ondergaan voor het gezwel te verwijderen?


  7. Hoii

    Haha owh ik was al aan het denken nee he hij eet het belangrijkste niet.. maar het is eigenlijk iets goeds dat hij meer hooi eet dan de brokken. Maar hij eet zijn brokjes wel ben ik achtergekomen alleen niet echt veel.

    Omdat ze het bijna niet eet krijgt ze 1 handje omdat ik het dan toch wel zonde vind omdat ze het toch bijna niet eet.

    Op merk heb ik niet gelet het is in een zakje, ik zal volgende keer wel eens kijken. :)

    Haha voor de mensen waarbij het konijn slecht hooi van eet koop maar Vitakraft haha Silke is daar dol op, (=

    Dat met opbouwen wist ik al ;)

    Bedankt

    x

    =="

    De weegschaal gaat tot 500 gram, ik zal morgen wel zoeken voor een betere. $:

    Silke weegt wel al meer als 500 gram. :3

  8. Silke is een heel lief voedstertje eet wel goed maar is het een probleem dat zij meer hooi eet dan de brokken wat ze eigenlijk ook wel nodig heeft?

    Ik mag d'r zover ik weet niks anders voeren dan hooi en d'r brokken.. inverband met 8/9 weken oud.

    Voordiegenige wat Silke nog niet kennen; http://www.bunnybunch.nl/community/showthread.php?59484-Nieuwe-aanwinst-Silke-lt-3&p=1576228#post1576228

    Maar ik wil weten is het een probleem dat ze de brokken bijna niet of niet eens eet? :$

  9. Wij hebben zelf een konijn gehad met snot, en bij die werkte de Antibiotica enzo niet maar bij ons was het dat hij d'r van afkwam toen we hem hebben laten inenten voor Myx&Vhd. Na die injecties was hij weer zo als hij hoort te zijn een gezond konijn. :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .