Ga naar inhoud

Mopje

Members
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mopje

  1. Wat een drama dag vandaag..

    Vanmorgen had ik het hok open gedaan zodat de nijntjes lekker de ren in konden!! Nou kwartier later ging ik bij ze kijken en eten geven maar tot mijn schrik zat ukje vast aan het hok! haar teentje zat vast... en ze kon niet loskomen.. Uiteindelijk heb ik haar los gekregen maar haar teentje zag er zoo slecht uit je zag het bot gewoon:( Ik haar in mijn sjaal gewikkeld en naar dierenarts gerent (zit gelukkig bij mij aan de overkant) Daar hoorde ik dat er niets meer aan haar teentje te doen was en dat die eraf gehaald moest worden. Moest mijn kleine meiske daar dus laten en ze zouden haar opereren.. Uur later werd ik gebelt dat alles goed gegaan was en dat ze ook uit de narcose aan het komen was! Paar uurtjes later heb ik haar opgehaald en ze was nog iets suffig maar eten deed ze gelukkig wel meteen! Daarna is ze lekker op schoot in slaap gevallen (L) Gelukkig gaat op dit moment alles goed en is ze weer vrij vrolijk.. Maandag moet ik weer terug met haar voor controle..

    Moet wel zeggen ik ben trots op mijn kleine stoere dame dat ze weer lekker snel opknapt!!

    Maar zou ze hier problemen mee kunnen gaan krijgen kwa lopen enzo? Ze mist nu wel een teentje namelijk

  2. dankjullie.. Nog een half uurtje en dan vertrekken we naar de DA! Ben blij als het 5 uur en me ventje gewoon weer lekker kan ophalen... Zal allemaal wel goed komen denk ik! Daar ga ik maar vanuit! Heb gelukkig me moeder bij me voor steun dus..

    Saskia jij ook sterkte! Onze konijnen komen er vast goed vanaf (dit heet mezelf moed inpraten haha)

  3. Vandaag is de dag dat mijn mannetje kruimel gecastreerd word!! Ben nu alleen enorm bang dat het fout gaat... Mijn vorige mannetje bun is namelijk overleden met castratie.. en daarbij zit ik met het probleem moet ik hem binnenhouden na de castratie want het temperatuurverschil tussen buiten en binnen is nu vrij groot. Kan hem wel in de schuur houden en daar kan ik ook wel toezicht houden en dat is niet zo een verschil kwa kou met buiten maar is dit wel zo slim?

    Ik weet het even niet en hoe dichter bij het komt hoe meer ik begin te stressen:(

    Help?

  4. Misschien staat het hier al ergens maar kon het niet zo snel vinden! Mijn vraag is namelijk mogen konijnen ook spruiten? Mijn oma kwam namelijke met een zak spruiten aan speciaal voor de konijnen maar ik durf ze het niet te gevenvoordat ik weet of het goed is!

  5. Hoi,

    Mijn prachtige mannetje word morgen geholpen... Ik weet nu alleen niet zo goed wat ik allemaal moet doen wanneer ik hem weer terug heb. Weet wel dat ik handdoeken in de kooi moet leggen in plaats van stro.. Zijn er verder nog andere belangrijke dingen die ik moet weten?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .