Ga naar inhoud

pienolien

Members
  • Items

    100
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pienolien

  1. Precies, hij hobbelt weer vrolijk rond en deed vanmorgen pardoes zijn plas in het toiletje!!

    Nou moet ik er wel bij zeggen dat ik sinds vanmorgen zijn handdoeken eruit heb gehaald, en zijn hok weer heb verschoond zoals altijd. Hopelijk was hij gewoon wat in de war, haha.Ik heb er ook wat stro ingedaan weer, hopelijk heeft hij daar geen last van..

    We hebben het iig goed doorstaan, het is weer achter de rug!

  2. Nee, dezelfde bedekking....hij is ene beetje in de war denk ik..

    Ik heb hem vandaag wel gewoon weer losgelaten. Hij loopt altijd los in huis en hij moest nu van de dierenartsassistente 3 dagen in zijn hok blijven. Nou sorry dat vindt ik veels te lang.Als we langs zijn hok liepen werd hij helemaal gek, haal me eruit....

    Hij hobbelt nu weer vrolijk rond.het gaat volgens mij erg goed. Wondjes zien er ook goed uit, niet rood ofzo.

    eten gaat ook goed, ook zijn gewone SS.

    Nu maar weer zindelijk zien te krijgen want dat is nog niet goed....

  3. Hij plast in elke hoek van zijn hok, maar gaat er ook gewoon inliggen. Het wordt natuurlijk door de handdoek opgezogen, dus die verwissel ik de hele tijd met schone handoeken, want de plasplekken worden weer koud. De drolletjes laat hij gewoon door het hele hok.Hij was zo goed zindelijk, snif...misschien heeft het even tijd nodig. Misschien is het allemaal even in de war..

  4. Hoi

    Het is vannacht goed gegaan. Hij was wat koud, dus heb er een extra handdoek bijgelegd, (die net uit de droger kwam, dus heerlijk warm was) waar hij eigenlijk meteen een beetje inkroop.

    Daarna was hij al wat warmer.

    Zijn SS heeft hij nog niet gegeten. Hij eet wel wat groenten en hooi, ik neem aan dat dat genoeg is? Drinken doet hij ook goed uit een bakje.

    Volgens mij heeft hij geen pijn, hij knuffelt graag en is al best weer nieuwsgierig.

  5. Ik vind hem zo zielig! Hij was zo dronken dat ik hem meekreeg, arme pip.

    Hij had grote witte randen langs zijn ogen maar toen ik hem in zijn iegn hok tilde, ging hij liggen en slapen... Na een uurtje heeft hij wat gedronken uit een bakje en wat hapjes andijvie genomen. Zijn SS raakt hij nog niet aan, alsmede zijn hooi niet. Hij is nu erg onrustig, huppelt naar rechts gaat liggen, huppelt naar links en gaat liggen, hij kan denk ik even geen goede houding vinden. Hij zit er ook steeds aan te likken, gelukkig stopt hij daarmee als ik hem roep. Best spannend allemaal!

  6. Hallo

    Mijn rammetje wordt morgen gecastreerd, snif...

    Vind het doodeng allemaal. De dierenarts vertelde dat het nog nooit mis gegaan was bij hem, en dat het allemaal wel goed zou gaan. Hij krijgt na de operatie een injectie met 24 uurs pijnstilling. Moet ik dan nog zorgen dat ik nog meer pijnstilling in huis heb??

    Moet ik ook al dwangvoer meenemen, of eerst afwachten?

    Hij zit al binnen in een hok, met alleen kranten. Ik denk dat ik hier morgen oude handdoeken in leg, of is dat weer te warm??

    Graag jullie tips!

  7. Ik heb de cherry/snoeptomaatjes gegeven en het is een groot succes. Ik moet ze wel opensnijden. Ze sabbelen het vruchtvlees en sap eruit en daarna hap hap, weg tomaatjes....Het is echt een traktatie merk ik. Wel grappig want een gewone tomaat, daar moeten ze niks van hebben!

    bedankt voor alle tips meiden!

  8. Dollie, het is gelukt!

    Je bent geweldig!! hihi heb zolang gezocht maar het lukte maar niet. Nu nog even een leuke foto van de beestjes samen maken en neer zetten, eerst ven ene testfoto van Pip!

    Ik ga straks meteen kleine tomaatjes halen en een krop andijvie!! Hoeveel bladeren van zo'n krop geven jullie dan per dag (per konijn)?

  9. Fijn, er staan er al veel bruikbare tips bij!

    Pip en Rosa zijn niet dol op tomaat en wortel dus die vallen al af. Wat ik veel geef is andijvie, witlof en boerenkool.

    Ik kocht idd voorgesneden andijvie voor onzelf en dan wat over was voor de bunnies, weet het lui, maar zal nu een krop nemen, als dat langer goed blijft.

    Hoeveel komkommer geven jullie

    Ik heb een beetje het vermoeden dat als ik komkommer heb gegeven ze plakpoep krijgen, dus ben er niet zo gul mee...

    En misschien een rare vraag, maar van die kleine tomaatjes, cherrytomaatjes, kan je die ook geven, misschien vinden ze die wel lekker!

  10. mmm, ik heb dus niks in de tuin, ja, gras en die eet hij genoeg maar geen groenten...

    Haal je het dan een tijdje van tevoren uit de koelkast zodat het niet te koud is, of geef je het gewoon koud

    Ik vindt het zo sneu voor mijn konijnen, eerst krijgen ze 2-3 dagen groenten en dan weer even niet.

    Ik geef ze dan overigens wel een klein stukje gedroogd brood.Gras krijgen ze de hele dag door..

  11. Ik doe tweemaal per week boodschappen. Ik heb dan2-3 dagen groenten voor de bunnies maar dan ook weer twee dagen niks.. gaan jullie speciaal voor groenten voor de konijnen nog naar de winkel of bewaren jullie het anders..

    bv. andijvie en de blaadjes van wortel, de volgen edag is dat al bruin...

    Ik hoop dat jullie e gouden tips hebben!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .