Ga naar inhoud

Olleke

Members
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Olleke

  1. Ik heb bij de DA gevraagd en die zegt dat zodra ze bij hun helemaal bijgekomen is hij er gelijk bij mag. Volgens hem is het voor haar herstel beter als ze steun van hem krijgt, zeker gezien het feit dat ze extreem gehecht zijn aan elkaar.

    Vandaag markeerde ze mij ook met een grote plas dus ik heb gelijk maar een afspraak gemaakt.

  2. Haar leeftijd is onbekend. Ze komt uit de konijnenopvang. Een dierenwinkel in Belgiƫ kreeg haar niet verkocht want ze was al volwassen en wilden haar met nog een stel laten slachten. Ik vermoed dat ze ergens vorig jaar is geboren.

    Is het markeren door een vrouwtje normaal? Ik dacht dat alleen mannetjes dat deden. Ze is erg dominant en heeft duidelijk de broek aan in de relatie :)

  3. Hallo allemaal,

    Ik ben nieuw hier en heb een vraagje over 1 van mijn konijnen.

    Ben in het bezit van een mannetje Monty en vrouwtje Python. Hij is gecastreerd, zij moet nog gesteriliseerd worden. Sinds een week of 3 ruikt Python heel sterk (penetrant) en is alles aan het markeren met de kin. Ook doet ze overal kleine plasjes. Ze wil graag dat hij op haar rijd maar hij heeft geen interesse meer. Ik heb haar urine laten nakijken op blaasontsteking maar dat is niet het geval. De dierenarts denkt dat ze na de sterilisatie zal stoppen met de plasjes maar kan me geen garantie geven.

    Hebben jullie hier ervaring mee? Ik hoop van harte dat het zal stoppen want het stinkt gigantisch.

    Alvast bedankt !

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .