Ga naar inhoud

None

Members
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door None

  1. Dan kan je ze inderdaad beter apart voeren, zodat je de controle houdt over wat ze eten.

    Ik heb op dit moment nog heel veel voer staan, nu heb ik besloten om wat voer te gaan doneren aan het asiel, anders duurt het wel heel lang voordat ik kan overstappen op nieuw voer. Het asiel kan het vast wel mengen met de brokken, zodat ik toch nog een goede bestemming vind voer het voer. Van de week ga ik even de HF Supertrio kopen zodat ik dit al heb staan en dan begin ik langzaam met het afbouwen van het oude voer na het nieuwe voer. :) Hierbij kan ik dan ook wat beter in de gaten houden of beide konijnen alles wel opeten.

  2. Ik gebruik nu zelf Garvo Alfamix Konijn: hoe & wat (ook voor de alfabrok)

    Samenstelling:

    Ruw eiwit13,4%

    Ruw vet5,0%

    Ruwe celstof13,3%

    Ruwe as7,7%

    Calcium0,92%

    Fosfor0,55%

    Kalium0,95%

    E672 Vitamine A11.900

    IEE671 Vitamine D31.370

    IEVitamine E88mg

    E4 koper(II)sulfaat pentahydraat)

    Nijn eet de gehele mix op dus ook de biks die erin zitten, haar poep ziet er goed uit. Toch wil ik graag overstappen naar biks, omdat ik op dit moment één konijn heb die alles op eet van de week komt een tweede konijn alleen weet ik niet of die al het gemengde voer gaat opeten, de groothandel heeft ook alfabrok konijn.

    De samenstelling hiervan is:

    Ruw eiwit13,0%

    Ruw vet4,3%

    Ruwe celstof13,8%

    Ruwe as8,3%

    Calcium0,97%

    Fosfor0,54%

    Kalium1,25%

    E672 Vitamine A10.000

    IEE671 Vitamine D3990

    IEVitamine E69mg

    E4 koper(II)sulfaat pentahydraat)

    Ik ben benieuwd of dit een goede brok is. Of kan overstappen op Hope Farms Supertrio of Kenner gele label als het gemende voer bijna op is?

  3. @Kimmuurt

    Ja, ze is al gewend aan groentes nog niet hele grote porties en veel. Ze krijgt ze af en toe al wortels en loof mee, verder heb ik wat andere groentes uitgeprobeerd in kleine porties. Ik had vanmiddag 2 kleine witlof blaadjes in stukjes gesneden met 2 kleine wortels en wat loof. Ze heeft niet alles opgegeten dus wat er nog in lag heb ik er uiteindelijk weer uitgehaald.

    Morgen kijk ik of haar poepjes eruit goed uitzien. Dit houd ik zeer goed in de gaten, mocht haar poepjes er goed uitzien dat bouw ik de groente hoeveelheden steeds meer op!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .