Ga naar inhoud

for-ever-bunnys

Members
  • Items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door for-ever-bunnys

  1. Hoi mensen,Ik heb een konijntje en ze wordt steeds magerder maar ze eet wel en heeft normale keutels nu hebik naar haar tanden gekeken en haar boven voortanden staan voor haar onder voortanden en als ze haar mond dicht houd komen haar boven voortanden helemaal over haar onder tandenOok zijn de ondertanden redelijk kort tegenover die van mijn andere konijnKan iemand mij helpen Alvast bedanktLindsay

  2. De buik van mijn konijn is al wat zachter en is bijna weer normaal. Ik had mijn moeder de reactie laten lezen maar die wilde niet naar de DA. Mijn konijntje eet nu ook al wat beter en ik heb zijn buikje gemasseerd. Ik heb een nachtje het voer weggehaald en alleen water en hooi neergezet.

    Thanx voor de info, Lindsay

  3. bijna iedere keer als het regent zitten mijn konijnen buiten in de regen als de regen stopt zijn ze helemaal nat ik zet ze meestal dan even op de tuin tafel om ze met een handdoek snel even af te drogen maar soms kan ik dat niet doen omdat ik weg ben dus mijn vraag is :

    Heeft dat in de regen zitten invloed op hun gezondheid? kunnen ze er verkouden van worden als het regent moet ik ze dan opsluiten?

    alvast bedankt

  4. mijn konijntjes hadden dat ook toen ik ze pas had (4 dagen) bij mij was het nix.

    het kan zijn door het type voer zijn wat je geeft , geef je bijv. veel wortelen kleurt de plas oranje tot licht rood maar het kan ook een inwendige bloeding zijn ik zou wel naar de dierenarts gaan als het wel bloed is en je wacht te lang kan je bunny plots overlijden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .