Ga naar inhoud

Charesz

Members
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Charesz

  1. Die glimmende trosjes zie ik meestal bij het vrouwtje, maar nooit aan der kont.. Nu moet ik ook zeggen dat er nogal een verschil in zit tussen Bruno zn keutels en die van Droppie, zij is een slag kleiner als hem...

    Heb hem vanochtend gewassen en zoals ik al zei liggen er wel weer keutels.. Ik kijk het vandaag nog even aan, en anders zo snel mogelijk naar de DA..

    Nijnen krijgen hier biks / hooi en groenvoer.. maar 1 a 2 x op een dag een klein plukje andijvie met een beetje rucolasla ertussen.. en als er peen is dan krijgen ze plakjes peen.. lees 3 a 4 PLAKJES peen..

  2. Bedankt voor je reactie!

    Kan het niet zo zijn over die blindedarmkeutels? Want zover ik weet heeft tie nu weer normaal gepoept.. het is ook niet constant zo, maar wel heel vaak..

    Maar als ik nu kijk naar alle keutels zie ik alleen keutels en geen plakpoep op de vloer ( menr. was zindelijk maar hij heeft de neiging om het in huis te doen ") Zal het eens vandaag aankijken en anders ga ik weer naar de DA..

  3. Dag allemaal,

    Van de week had bruno een vieze kont, leek wel op poep wat er al af was, alleen de resten ofzo.. was heel hard geworden moest echt geweken worden met een beetje lauw water..

    Nu net zie ik hem rennen, met een baal hooi aan ze kont, draai hem om.. helemaal onder de stront.. Normaal vind ik het niet zo stinken.. maar nu wel!! :beurk:

    Bruno heeft ontzettend veel last van plakpoep, wordt er helemaal gek van! Dat ik een x teveel groenvoer heb gegeven had ik zelf wel door, dus daar ben ik mee gestopt.. hij krijgt maar heel weinig.. Biks is afgewogen en hooi ligt er sowieso in zn hok..

    Zover ik kan zien eet hij normaal, drinkt hij normaal.. alles gaat goed.. maar die plakpoep van hem.. snap het niet..

    Mijn andere nijn Droppie, komt uit een opvang, hun geven toch wat anders dan ik doe.. waarschijnlijk ook ander groenvoer etc.. mevrouw heeft nooit ergens last van, en als ik een keer een plak hoopje zie.. het is nooit zo erg dat het aan der kont zit. Zij is ontzettend schoon,..

    Ik ga hem vangen en weer in bad stoppen.. Als jullie wat tips hebben... heeel graag!!!

    Bedankt weer!

    Groetjes,

    Bruno & Droppie

  4. Ik heb de mijne altijd brood gegeven eigenlijk,.Wist niet dat het niet goed zou zijn.. en ook geen klein stukkie geef ik ze, nee een hele boterham opgedroogd, heb ik doorgekregen van de fokker waar Bruno vandaan komt..

    Of het wel of niet goed is, aan me nijn kan ik het niet zien, denk er maar eens goed overna over wat ik ga doen..

    Ik denk ook dat je veel op je gevoel moet doen, als jij een stukje wilt geven why not.. zo zijn er zoveel dingen die enige twijfels hebben.. maar dat is voor ons mens toch ook..

  5. Mijn nijn heeft dat ook, idd wat wij ook hebben, gewoon hard opgedroogd oog-slaap noem ik het maar. Als het heel klein is is het volgens mij geen probleem, en als ik het voel haal ik het ook weg. Met me vinger erlangs.. maar het is dan ook echt heel klein, als het groter en natter is kan het een ontstoken oog zijn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .