Ga naar inhoud

Doedelsanne

Members
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Doedelsanne

  1. Lieve allemaal,

    Ik ben er nog steeds hoor, ik lees met aandacht alle reacties en ben blij dat jullie allemaal zo meedenken!

    Inmiddels heb ik een soort tussenoplossing gevonden, waarbij mijn zwager één of twee keer gaat kijken en voeren op tjiden dat het hem uitkomt. Zo is er in elk geval iets van controle.

    Nogmaals dank allemaal!!

  2. Hallo medekonijnenknuffels,

    Volgend weekend wil ik een weekendje weg met mijn vriend, maar we hebben geen oppas voor de konijnen. Ze krijgen bij ons twee keer per dag voer (aangepast aan hun gewicht) en dat eten ze heel gulzig op. Verder hebben ze natuurlijk altijd voldoende hooi en water tot hun beschikking.

    We vertrekken op zaterdagchtend (dan kunnen ze nog eten krijgen) en komen zondagavond terug. Het gaat dus om de zaterdagavond en zondagochtend dat we geen eten kunnen geven. Zaterdagochtend al voer geven voor 's avonds en zondagochtend vind ik eng, omdat ik bang ben dat ze het in één keer opeten en dan ziek worden..

    Het alternatief is om ze alleen voldoende hooi en water te geven, want daar worden ze niet ziek van, maar dat vind ik ook een beetje zielig en ik weet niet of dat kwaad kan (buiten dat ze stikchagrijnig zullen worden..).

    Wie weet raad??

    Thanks!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .