Ga naar inhoud

jaco

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jaco

  1. omdat het voor kippen misschien niet giftig is? even serieus.....een kip is geen zoogdier he, dat kun je echt totaal niet vergelijken. en zelfs tussen zoogdieren verschilt dat nog.

    bovendien hangt het ook van de dosis af. Als jij twee maiskolven in 1 keer rauw opeet krijg je enorme buikpijn en diarree, maar eet jij een paar korreltjes dan heb je nergens last van.

    een koe verdraagt mais wel weer goed, ookal eet hij er veel van. dus die verschillen zijn er. bij kleine dieren moet je echter wel erg uitkijken want die zijn natuurlijk veel gevoeliger omdat ze in verhouding als snel te veel binnenkrijgen.

    ook stapelen gifstoffen zich soms op, waardoor iets op lange termijn pas schadelijk is.

    een koe kan van mais ook op lopen dus dan heeft hij teveel gas in zijn pens dit komt het meeste voor met vrese mais ,ik weet het ik heb zelf twee koeien en mijn ouders hebben 350 slachtstieren van tien dagen tot 12 weken zijn ze hier en dan naar een ander boer gaan de stieren en daar worden ze naar een gewingt van +/- 250kg en dat heeft u binnen kort op uw bort

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .