Ga naar inhoud

BunnyMom

Members
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BunnyMom

  1. Jeps ik heb groente voor dr gekocht. Ik heb andijvie, peterselie, en broccoli. Helaas lust ze geen komkommers en wortels :s Mij vader heeft vandaag van het werk een fruitmandje gekregen, alleen wij eten thuis eigelijk geen fruit alleen bananen. Dus ik kon wat meenemen heb er nu nog wat appels, perziken en kiwi's bij. Moet alleen nog even kijken of ze dit mag hebben want dat weet ik niet zeker. Ik weet iig wel dat ze dol is op peterselie en broccoli!

    Ze eet opzich wel goed de groentes alleen dr biks wil ze nog steeds niet.

    En drinken helaas ook niet :(

  2. Iemand erg goed tips om de medicatie te geven ?

    Hebben met zijn 3e geprobeerd en gedaan maar het lukt totaal niet.

    het schoonmaken is enigszins gelukt, de antibiotica redelijk alleen de pijnstillers krijgen we er echt niet in.

    We hebben het nu op een stukje brood geprobeerd alleen dit eet ze niet op. We hebben geprobeerd het in haar bekje te spuiten alleen dan vliegt de spuit meer in de rondte dan iets anders.

  3. Ze wil nog steeds geen biks, maar wel witlof. Drinken doet ze nu een klein beetje uitzichzelf.

    Witlof heb ik iig volop in huis. Binnen nu en een uur komt mijn vader om de medicijnen te geven. En verder is ze nog niet echt actief wel fitter dan gister gelukkig. En ze borrelt nog steeds.

    En dat met die wond het krassen dat is ook zo, dan hoef ik dr geen pijn te doen. met het korstje eraf halen.

  4. Jeeeh ze heeft net eindelijk geplast (op mijn tapijt weliswaar) en een heel klein beetje gepoept. 3 hele kleine misvormde keuteltjes, doet me denken aan een beginnende verstopping iig. Wilde ze een stukje ananas geven omdat het echt wonderen heeft verricht bij mijn vorige konijn. Die had ook last van een verstopping. Alleen ze wilde er niets van weten, ze snuffelde eraan en ze begon meteen te niezen, en huppelde dr hok in haha. Nou heb ik maar wat sap op een blaadje witlof gedaan en dat wilde ze wel.

    (is overigens wel een verse ananas)

  5. Ja ze is actiever in de zin van de wond wassen, krabben, oren wassen, en mij wassen haha.

    Dat borrelen deed ze gister idd ook al, helaas vandaag ook geen keutels..(iig nog niet, misschien als ik haar dadelijk even uit zijn koop haal. Aangezien mevrouw zijn behoeftes absoluut niet in zijn hok doet, maar liever op mijn kleed of in zijn kattenbak.

  6. En kwa medicijnen heb ik 2x per dag spoelen met sabenyl1, en 2x per dag novacam pijnstillers en dan heb ik nog baytril 1x per dag.

    Alleen volgensmij moest er iets via een injectie in haar nekplooi, alleen ik heb geen spuitje met naald, dus moet morgen even bellen over hoe of wat...

    Dat borrelen maakt me alleen wel een beetje bang..

  7. Na aanleiding van mijn topic Last van de warmte of verkouden heb ik even een paar vragen en tips nodig. Ik heb betty vanmiddag opgehaald om 4 uur. Ze ligt nu nog steeds in haar kooi wat levenloos. Haar oren zijn niet echt warm, maar ook niet steenkoud is dit normaal ? Heb dr nu een fleece deken over haar heen liggen. Ook borrelt haar buikje nog steeds en wil ze nog steeds niet eten of drinken., zelfs niet met een spuitje.

    Ik heb nog nooit een konijn gehad die geopereerd moest worden, dus ik weet hier vrij weinig van af. Heb wel wat info op gedaan op het forum en via google maar ik twijfel toch wat over alles.

  8. Ik heb Betty net opgehaald bij de DA, de operatie is goed gegaan. Het is nu dicht gehecht maar wel zo dat de pus er nog uit kan. Moet de wond nu 2x per dag spoelen met sabenyl1, en 2x per dag een spuit geven met novacam pijnstillers en dan heb ik nog baytril 1x per dag. Over 10 dagen mag ze terug naar de DA dan gaan de hechtingen eruit en controleren ze alles even. Dat ze niet meer drink of at lag aan het abces want die zat in de weg om zelf te eten of te drinken. Ze ligt nu languit in haar hok, denk aan het bijkomen van alles.. Haar buikje borrelt alleen nog wel.

  9. En ze is vanavond weer even uit dr hok gesprongen en heeft wat rond gehuppelt niet lang, maar meer al voorgaande dagen. Ik vermoed dat ze er ook een verstopping bij heeft aangezien ze vandaag nog niet heeft gepoept of geplast. Morgen om half 11 moet ze binnen zijn bij de dierenarts en ga ik het overleggen of dit wel het goede moment is.

  10. Met Betty gaat het redelijk goed, ze drinkt nog steeds niet veel maar ik zag dat ze de condens van de ice pod oplikt.

    Verder slaapt ze nog veel, maar savonds rond een uur of 3 is ze heel wat actiever :) Morgen gaat ze ze geopereerd worden.

    Hopelijk gaat alles goed, en komt ze er makkelijk door heen (hopelijk werkt het weer ook een beetje mee)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .