Ga naar inhoud

paula_1

Members
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door paula_1

  1. Mijn konijn Dennis kan continu brojes eten van het merk Selective de groene verpakking, dat is een vaste brok die ge-adviseerd is door de dierenarts.

    Ik vul z'n bakje één keer per dag en 24 uur later kan ik weer bij vullen. Hij eet zelf naar behoefte. En hooi eet hij ook heel veel en regelmatig krijgt hij verse groente. Ik zag hier ook soorten groente staan die Dennis nog niet krijgt, ik ga dat zeker uitproberen zoals paprika, tomaat, paar druiven (=fruit), ruccola en witlof. Ik koop de groente gewoon in de supermarkt.

    Groetjes, Paula

  2. Ik gebruik voor mijn dwergkonijn de vaste korrel van het merk Selective de lichtgroene verpakking, dit op aanraden van de dierenarts die eerst het gebit gecontroleerd had en de tanden moest knippen. Ze adviseerde dit merk omdat dit het beste is voor konijnen. Sinds Dennis deze brok heeft eet hij weer heel goed. Je kan aan jou dierenarts vragen wat voor brok je het beste kan geven, maar zoals de anderen al vertelden zou ik eerst met je konijnen na het weekend eerst naar de dierenarts gaan om de tanden te controleren ofdat ze geknipt moeten worden en mischien verdere zorg nodig hebben.

    Groetjes, Paula :bunny4:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .