Ga naar inhoud

nibs

Members
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nibs

  1. Ik had ook de DA gebeld en die zei dat ik moest afwachten, maar we zijn nu een paar dagen verder en ze lijkt me nog altijd in top vorm, eet goed drinkt goed, ook de keutels zien er goed uit... en even vrolijk als altijd.

    Ik heb toch op de boom een paar jonge takken gevonden die wel stekels hebben.

    Iedereen super bedankt voor de reacties!

  2. Het gaat steeds beter met brownie... vandaag al een stukje paardenbloem blaadje geproefd maar voor hij kon beslissen of hij het lekker vond pikte stip het zo uit zijn bekkie. Arme brownie... Morgen weer proberen het is ook af en toe zo'n push over... ;-)

  3. Er zit op dit moment ook nog niet zoveel vlees op, te minste ik vind ze niet echt op gewicht... kan het er aan liggen dat brownie in de rui is en stip een schijnzwangerschap net achter de rug heeft? Maar ze eten allebei op dit moment goed dus het moet goed komen

  4. Ik heb het uitgevonden... Meneer houd van een rozijntje. Ik heb er vandaag 1 gegeven en hij at zelfs uit me hand. ( moet hij normaal niets van weten, het is niet echt een knuffel konijn. Hij moet eerst aan je wennen en je gaan vertrouwen )

    Hij eet altijd heel graag biks, en is altijd als eerste bij het voerbakje. Stip heeft meer intresse in het groenvoer, wortel loof en andijvie.

    Ze wegen allebei iets meer dan een kilo. En ze krijgen samen 50 gr. en een flinke dot hooi en stro...

    of het voer iedere dag op gaat? waarschijnlijk niet, maar stip houd er van om met de voerbak te spelen en daarna alles onder te graven.

    (Nou snap ik gelijk waarom brownie z s m gaat eten, want als stip de kans krijgt ligt alles begraven ;-)

  5. Hallo iedereen...

    Ik heb brownie ong een week nu van MP afgehaald, hij is 2,5 en een rammetje en zit samen met zijn vriendinnetje stip... alleen hij eet niets anders dan alleen konijnenvoer.

    Hij moet niets hebben van witlof, paardebloemblaadjes en ander gezond lekkers.

    Is hij gewoon alleen kieskeurig of is er iets anders aan de hand?

    Mijn andere nijntjes vinden het juist allemaal zo lekker....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .